Haberler

Batman Valisi Çelik'ten Kütüphane Açılışı

Batman Valisi Azmi Çelik, Sason'da kütüphane açılışına katıldı.

Batman Valisi Azmi Çelik, Sason'da kütüphane açılışına katıldı.

Çelik, beraberinde yardımcısı Cihat Arık, Sason Kaymakamı Tekin Dundar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslan ve Kozluk İlçe Kültür ve Turizm Müdürü Orhan Aktürk ile kütüphane açılışını gerçekleştirdi.

Çelik,burada yaptığı konuşmada, kütüphanelerin yalnızca öğrencilerin istifade ettiği mekanlar olmadığını aynı zamanda yöre halkının da faydalanması gereken yerler olduğunu söyledi.

Çelik, "Eğitimden ve okuyandan korkulan bir ortamda okumanın ne derece ehemmiyetli olduğu artık herkes tarafından tahmin ediliyor. Dinlenmek sadece o an için yaptığımız işleri bırakıp da boş bir mekana bakmak veya gözlerimizi kapatıp uyumak değildir. Bu vesileyle kütüphanemiz bütün halkımıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Dundar da eski kütüphanelerinin öğrenci ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek, "Sayın Valimizin destekleriyle Kültür ve Turizm Bakanlığımızın sağlamış olduğu kaynaklarla temin edilen ödenek sayesinde çok fonksiyonel ve herkesin ilgisini çekebilecek bir kütüphane açmış olduk." şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ve öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir kütüphane tasarlandığını aktaran Dundar, kütüphanede 8 binin üzerinde eser bulunduğunu kaydetti.

Çelik, açılışın ardından İlçe Emniyet Amirliği ve Sason Asayiş Bölük Komutanlığını da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Cihat ARIK Azmi Çelik Batman Sason Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title