Haberler

Batman Valisi Ahmet Deniz, Görevine Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Vali Ahmet Deniz'i karşılayan bürokratlar Batman Valisi Ahmet Deniz'in açıklmaları Batman Valisi Deniz göreve başladı Valiler kararnamesiyle Ardahan Valiliğinden Batman Valiliğine atanan Ahmet Deniz görevine başladı Batman Havalimanı'nda Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz tarafından karşılanan Deniz için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Vali Ahmet Deniz'i karşılayan bürokratlar

Batman Valisi Ahmet Deniz'in açıklmaları Batman Valisi Deniz göreve başladı

Valiler kararnamesiyle Ardahan Valiliğinden Batman Valiliğine atanan Ahmet Deniz görevine başladı

Batman Havalimanı'nda Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz tarafından karşılanan Deniz için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi.

Burada kendisini bekleyen kurum müdürleriyle tek tek tokalaşan Deniz, makamına geçerek göreve başladı.

Vali Deniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2002 yılında Diyarbakır-Silvan Kaymakamlığı döneminde sık sık Batman'a geldiğini anımsatarak, 12 yıl aradan sonra tekrar Batman'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kendisine bu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bakanlar kuruluna teşekkür eden Deniz, "Burada görev almak bizim için önemli. Batman hem tarihi, hem geçmişi hem de kültürüyle kadim bir kültüre sahip, medeniyetlere beşiklik yapmış bir şehir. Burada hizmet etmekten son derece onurlu ve gururluyum." ifadelerini kullandı.

-"Batman kardeşliğe sahip çıktı"

Vali Deniz, kentteki huzur ortamına da değinerek, şöyle konuştu:

"Binlerce yıl bu coğrafyada hep beraber yaşıyoruz. Türkü, Kürdü, Arabı, Çerkezi ile kardeşçe bir ve bütün olarak yaşıyoruz. Güzel tarafı bunun devam etmesi, özellikle son beş aydır Türkiye ciddi sıkıntılardan geçiyor. Birçoğu dışardan destekli, içerden de bunlara destek veren maalesef terör mensupları da var ama Batman halkı bu konuda, bu birlikteliğe sahip çıktı. Kardeşliğe sahip çıktı. Türkiye'nin birlikteliğine sahip çıktı. Çok önemli mesaj bu."

-"Güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum"

Öncelikli görevlerinin asayiş ve güvenlik olduğunu aktaran Deniz, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biliyorsunuz asayiş ve güvenlik olmadan hiçbir şey olmaz. Ne yatırımcı, ne turizmci ne sanayici gelir,. Bölgemizin, ülkemizin bu sıkıntıları atlatması lazım. Burada hepimize çok şey düşüyor. Bu huzur ortamının sağlanmasında güvenlik güçlerimizin çok ciddi çaba ve gayreti var. Batman'da bu huzuru sağladıkları için onlara da çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Batman Havalimanı Hüseyin Topuz Şevket Aksoy Ardahan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title