Haberler

Batman Petrolspor Dolu Dizgin

Güncelleme:

Son haftaların başarılı takımı Petrolspor 4 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisine Ünyespor'u deplasmanda mağlup ederek devam etti.

Batman'da Petrolspor sevinci...

Petrolspor deplasmanda Ünyespor'u Hasan Ahmet Sarı'nın golü ile 1-0 mağlup etti. HAKEMLER : Mehmet Güngör*** Mustafa Aldemir*** Bahadır Yıldırım***
ÜNYESPOR : İsmail Çiçek** Ömer İnan** Uğur Adem Gezer** Halim Demirok** Hurşit Taşcı** Oktay Yiğit** Ömer Altınay** Emre Erol** (Dk.46 Ahmet Kılıçarslan**) Tolga Yıldız** Murat Kürüm** (Dk.83 Orhan Pamukçu*) Muhammed Akif Sevinç** (Dk. 66 Sercan**)
PETROLSPOR A.Ş. : Süleyman Kasap*** Bilal Kılıç*** Tugay Kırcalı** Ahmet Köseoğlu*** Aykut Karaman*** Cihan İlkme** (DK.46 Coşkun Korkmaz**) Mehmet Tosun*** Uğur Durmuş*** Hasan Ahmet Sarı*** (Dk.69 Şemsettin Kılıç**) Güven Çavuş*** Yunus Emre Mest** (Dk.85 Erkan Kavak**)
GOL: Dk. 28 Hasan Ahmet Sarı

Son haftaların başarılı takımı Petrolspor 4 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisine Ünyespor'u deplasmanda mağlup ederek devam etti.
Ligin 2. devresinde kulübü devir alan Aydın Gülmez'in başkanlığındaki Petrolspor A.Ş. 5 haftadır galip gelerek taraftarlarını sevindirdi. Kümede kalma mücadelesi veren Ünyespor ile deplasmanda karşılaşan Petrolspor, 28. dakikada golcü oyuncusu Hasan Ahmet Sarı'nın ayağından gol ile 1-0 öne geçti. 2. gol için baskılı oyunu devam ettiren Petrolspor rakibine de net gollük pozisyon vermedi.
İkinci yarıya daha temkinli başlayan Petrolspor, savunma bloğunu güçlendirirken, kontrataktan gol aradı. Ünyespor gol için Petrolspor kalesine yüklenmesi sonuçsuz kalınca Petrolspor 5. seri galibiyetini alıp, Play-Off yolunda büyük bir aşama kaydetti. Petrolspor deplasmanda aldığı bu galibiyet ile puanını 40'a yükseltti. Petrolspor bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Petrolspor Mehmet Güngör Hasan Ahmet Ömer İnan Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title