Haberler

Basketbol - Yeşilgiresun Belediyespor-Beşiktaş Sompo Japan Maçının Ardından

Spor Toto Basketbol Liginin 19. haftasında kendi evinde Beşiktaş Sompo Japan'a 82-62 mağlup olan Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic,"Üçüncü ve son çeyreğin başında kazanma şanslarını yakaladık.

Spor Toto Basketbol Liginin 19. haftasında kendi evinde Beşiktaş Sompo Japan'a 82-62 mağlup olan Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic,"Üçüncü ve son çeyreğin başında kazanma şanslarını yakaladık. Çok akıllıca davranmadık açıkçası" dedi.

Trifunovic, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş Sompo Japan'ı tebrik etti ve hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayan Trifunovic,"Çok iyi bir takımlar ve bizden daha rotasyona ve çok iyi bir antrenöre sahipler. 40 dakika boyunca antrenörlerinin istediklerini uygulayabiliyorlar. Maça yeterince konsantre olamadık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. İlk çeyrekten itibaren ofansif ribaundlarda farkı yakaladılar zaten. Üçüncü ve son çeyreğin başında kazanma şanslarını yakaladık. Çok akıllıca davranmadık açıkçası. Bir de bizim yabancılardan hem ofansif, hem de defansif anlamda daha fazla katkı almamız lazım" diye konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca ise, kazandıkları için mutlu olduklarını aktararak, şöyle konuştu:

"Güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Yeşilgiresun Belediyespor basketbola renk katıyor. Zaman zaman çekişmeli bir maç oldu. İkinci yarıda rakibimizin direncini kırabildik. Özellikle ribauntlarda çok iyiydik. Kazanmak için geldiğimiz bir deplasmandan galip dönüyoruz. 15. galibiyetimizi aldık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Ama gündemimiz artık hafta içi oynayacağımız FİBA Şampiyonlar Ligi. Tamamen bu maça odaklandık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum"

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Yeşilgiresun Belediyespor: 62 - Beşiktaş Sompo Japan: 82

Salon: Giresun 19 Eylül

Hakemler: Zafer Yılmaz, Ahmet Ersan Ergüler, Önder Yılmaz

Yeşilgiresun Belediyespor: Armstead 3, Ledo 19, Ömer Utku Al, Enes Berkay Taşkıran 8, Emircan Koşut 6, Metin Türen 3, Doğuş Özdemiroğlu 2, Tansu Aksoy, Gill 18, Efe Beşok, Ivanov 3

Beşiktaş Sompo Japan: Muratcan Güler 2, Clark 21, Şafak Edge, Erkan Veyseloğlu 6, Stimac 9, Thompson 11, Roll 9, Sertaç Şanlı 2, Strawberry 14, Kenan Sipahi 3, Weems 5, İlkan Karaman

1. Periyot: 16-24

Devre: 34-41

3. Periyot: 51-60

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, deplasmanda Yeşilgiresun Belediyespor'u 82-62 yendi.

Bu skorla Beşiktaş Sompo Japan 15. galibiyetini alırken, Yeşilgiresun Belediyespor 11. kez mağlup oldu.

Karşılaşmaya daha organize başlayan Beşiktaş Sompo Japan, 6. dakikada farkı 7 sayıya çıkardı: 8-15. Üstünlüğünü devam ettiren siyah-beyazlı ekip ilk periyodu 24-16 önde bitirdi.

İkinci çeyrekte etkili oyununu sürdüren Beşiktaş Sompo Japan, 12. dakikada Thompson'un basketiyle farkı çift haneye çıkardı: 19-29. Yeşilgiresun Belediyespor'un farkı azaltma çabaları yetersiz kalınca konuk ekip devreye 41-34 önde girdi.

Devre arasından da iyi dönen Beşiktaş Sompo Japan, 26. dakikada Clark'ın sayılarıyla farkı tekrar 11 sayıya (40-51) çıkardı. Yeşilgiresun Belediyespor, 28. dakikada farkı 4 sayıya (49-53) kadar indirse de konuk ekip Clark'ın sayılarıyla farkı tekrar açarak üçüncü periyodu 60-51 önde tamamladı.

Maçın son periyodunda rakibi karşısında sayı üretmekte zorlanmayan Beşiktaş Sompo Japan, Kenan Sipahi'nin üç sayılık atışıyla 35. dakikada farkı 16 sayıya çıkardı: 57-73. Kalan bölümde etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlı ekip, sahadan 20 sayı farkla 82-62 galip ayrıldı.

Müsabakada 21 sayı üreten Beşiktaş Sompo Japan'dan Clark maçın en skorer oyuncusu oldu. Yeşilgiresun Belediyespor'da ise 19

Kaynak: AA / Spor

Kenan Sipahi Ufuk Sarıca Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title