Haberler

Basketbol: Nba

NBA'de üst üste iki maçını kaybeden son şampiyon Miami Heat, sahasında Washington Wizards'i 103 93'lük skorla mağlup ederek moral buldu Pau Gasol’ün sırtladığı Los Angeles Lakers ise Atlanta ...

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) son şampiyon Miami Heat , Washington Wizards'ı 103-93'lük skorla geçmeyi başardı.

NBA'de normal sezon heyecanı 6 karşılaşmayla devam etti. Miami Heat, Washington Wizards önünde elde ettiği galibiyetle 2 maçlık mağlubiyet serisine son verdi. Miami'nin yıldız ismi Lebron James, 25 sayı, 5 asistlik performansıyla takımına önemli katkı sağladı.

Russell Westbrook'un uzun bir aradan sonra formasını giydiği Oklahoma City Thunder ise, Phoenix Suns'ı 103-96 mağlup etti. Westbrook'un 21 sayı, 7 asist ve 4 ribauntla oynadığı karşılaşmada, Kevin Durant kaydettiği 33 sayı, 10 ribauntla galibiyetin mimarı oldu.

Gecenin en çekişmeli maçı Los Angeles Lakers ile Atlanta Hawks arasında oynandı. Kobe Bryant'ın yokluğunda Pau Gasol'ün sırtladığı Los Angeles ekibi, karşılaşmadan 105-103 galip ayrılmayı başardı. Atlanta'nın son hücumunda yaptığı blok ile Lakers'ın galibiyetinin mimarı olan İspanyol pivot, 16 sayı, 13 ribauntluk performansıyla da "double double" yaptı.

New York Knicks'i ağırlayan Minnesota Timberwolves, Kevin Love ve Kevin Martin'in yıldızlaştığı maçta rakibini 109-100'lük skorla mağlup etti. Kevin Love'ın 34 sayı, 15 ribaunt, 5 asist ile galibiyette önemli rol oynadığı karşılaşmada Kevin Martin ise 30 sayı kaydetti. Beş oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı New York ekibinde Carmelo Anthony'nin 22 sayı, 17 ribauntluk performansı mağlubiyeti önleyemedi.

Gecenin diğer maçlarında Detroit Pistons, Boston Celtics'i 87-77'lik skorla mağlup etti. Brandon Jennings, ilk kez Detroit forması giydiği mücadelede 14 sayı üretti. Orlando Magic, Brooklyn Nets'i 107-86'lık skorla geçmeyi başardı. Çaylak basketbolcu Victor Oladipo'nun ikinci yarıdaki harika oyunu ve 19 sayı, 4 asistlik performansı Magic'in galibiyetinde önemli rol oynadı. Jason Kidd ise 2 maçlık cezasını tamamlayarak ilk kez bu karşılaşmada Nets'in başında sahaya çıktı.

NBA'e sabaha karşı oynanacak 4 maç ile devam edilecek. NBA'deki temsilcilerimizden Ömer Aşık'ın forma giydiği Houston Rockets, Los Angeles Clippers karşısına çıkacak.

-Toplu sonuçlar-

Detroit Pistons-Boston Celtics: 87-77

Miami Heats-Washington Wizards: 103-93

Orlando Magic-Broklyn Nets:  107-86

Oklahoma City Thunder-Phoneix Suns: 103-96

New York Knickers-Minnesota Timberwolves:  100-109

LA Lakers-Atlanta Hawks: 105-103 - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Washington Wizards Miami Heat Pau Gasol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title