Haberler

Başkentli Muhtarla, Askerlik İçin Dilekçe Verdi

Başkentli Muhtarla, askerlik için dilekçe verdi Muhtardan anlamlı hareket; "5 maaşını bağışladı"ANKARA - Ankaralı muhtarlar, valiliğe giderek askere gitmek için dilekçe verdi.

Başkentli Muhtarla, askerlik için dilekçe verdi

Muhtardan anlamlı hareket; "5 maaşını bağışladı"

ANKARA - Ankaralı muhtarlar, valiliğe giderek askere gitmek için dilekçe verdi.

Başkent Muhtarlar Federasyonu üyesi muhtarlar Ankara Valiliğine giderek askere alınıp Zeytin Dalı Harekatına katılmak için Ankara Vali Yardımcısı Kemal Karadağ'a dilekçe verdi. Ellerinde bayraklarla Valiliğe gelen muhtarlar birlik beraberlik mesajı vererek asker olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Federasyon adına yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

"Birer nefer olarak mücadele edeceğimizi deklare etmek için valimizi ziyarette bulunduk. Burada bulunan arkadaşlarımız dilekçelerimizi Valiliğimiz aracılığıyla Askerlik Şubesine iletilecektir. Devletimizin, ordumuzun ve milletimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz."

Ankara Vali Yardımcısı Kemal Karadağ, vatan için gösterilmiş güzel bir örnek olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Çok değerli muhtarlarının devletimizin Zeytin Dalı Harekatı münasebetiyle yapmış olduğu operasyonları desteklemek mahiyetindeki "Bizleri de askere alın" çağrısını içeren dilekçeleri Ankara Valisi Ercan Topaç adına teslim alıyorum. Muhtarlarımızın, bu anlamlı ve kutsal davranışı Türk milletinin her ferdinin, muhtarlarımızın vatanımız, bayrağımız, devletimiz için göstermiş olduğu en güzel örnektir. Onların vatan sevgisinin en güzel ifadesidir. Onların iman gücünü gösteren güzel bir örnektir. Kendilerini bu anlamlı davranışlarınd

an dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

5 maaşını bağışta bulunduğunu söyleyen Yuva Köy Muhtarı Ahmet Şimşek, "Savunma Sanayi Vakfına katkı bulunması ive askerimize destek verebilmek amacıyla bağışta bulundum. Zeytin Dalı Harekatına destek veriyoruz. Gerektiğinde bir asker olarak da gitmeye hazırım. 35 yıl oldu askerliğimi yapalı şuanda da oraya gidip savaşmayı ve gerektiğinde de canımı ortaya koymaya hazır" ifade etti.

Hasköy Mahalle Muhtarı Ali Dinçer ise, "Vatanın bölünmeyeceğini, hiç kimsenin pis ellerinin bu vatan üzerinde oyun oynamayacağını bildirmek istedik. Canımızla kanımızla, şehit olmaya hazır olduğumuzu bildirdik ve görev bekliyoruz. Bu vatan herkesinki gibi değildir. Bu vatan topraktan ibaret değil. Bu vatan her santimetresi şehit kanıyla sulanmış bir vatandır. Onun için bizim vatanımız kıymetlidir. Ne PKK, PYD ne de FETÖ'ye bırakılacak bir ülke değildir. Biz her daim canımızla kanımızla savaşmaya hazır" olduklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Karadağ Genel Haberler

title