Haberler

Sıcaklığın -17 dereceye kadar düştüğü Ankara'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu

Güncelleme:

Ankara mevsimin en soğuk gecelerinden birini yaşadı. Hava sıcaklığı -17 dereceye kadar düşerken Kuğulu Park havuzu buzla kaplandı. Kuğuların bile buz tuttuğu gecede köprü ve üst geçitlerin altında buz sarkıtları oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü art arda yaptığı açıklamalarla vatandaşları soğuk havaya karşı uyarırken, Ankara mevsiminin en soğuk gecelerinden birini yaşadı. Soğuk havanın etkisiyle, Ankara'nın Dikmen, İncek, Sıhhiye, Oran, Konya Yolu, Eskişehir Yolu gibi bölgelerinde arabaların camları buz tuttu. Bazı köprü ve üst geçitlerin altlarında buz sarkıtları oluştu.

SÜRÜCÜLER BUZLANMAYA KARŞI UYARILDI

Yetkililer, bilgilendirme tabelalarında yola çıkacak sürücüleri gizli buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

-17 dereceye kadar düşen Ankara'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu

KUĞULAR BUZ TUTTU

Hava sıcaklığının çok düşük olması nedeniyle Ankara'nın simgelerinden Kuğulu Park'taki süs havuzları buzla kaplanırken kuğuların da buz tutmaları görenleri şaşırttı. Havuzların fıskiyelerinin altlarında ise biriken buz kalıpları dikkat çekti.

-17 dereceye kadar düşen Ankara'da havuzdaki kuğular bile buz tuttu

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan hava tahminlerine göre soğuk hava etkisini gün içerisinde de devam ettirecek. Hava sıcaklığı ise gün içerisinde en yüksek sıfırın altında 4 derece olarak hissedilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Ankara Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (7)

koronavirus müslümana işlemez:

kuğular yerli ve milli hayvan değildir, mansur başkan kuğuları şov yapma amaçlı getirtti. keşke kuğu yerine daha yerli ve milli hayvan getirseydi. melih başkanı özlüyorum.

2
17
yanıtYanıtla
BEN ŞOK:

PARKIN ADI : KUĞULU PARK !

yanıt3
yanıt0
1907:

İnandığın Kitabın bile ilk emri oku olduğu halde Cahil bırakılmış zavallı bir müslüman daha

yanıt3
yanıt0
Hüseyin:

Keşke parka ''''sazan çoban ve keçileri'''' ismi verilseydi'''' ve Ankara keçileri koyulaydı. Öyle bir durumda seni çoban olarak göreceğimiz kesindi. . .

yanıt0
yanıt0
NAZIM:

Onların mevsimi

1
0
yanıtYanıtla
,.-.,:

ingilterede ve avrupadaki havuzlardaki yapay göllerdeki bu kuslar sular donunca toplanir daha sicak yerlere veya barinaklara alinirlar

0
0
yanıtYanıtla
bilge öz:

kıyamam yaa. . soğukkanlı mı onlar?etkilenmiyolar sanırım. . sibirya kurdu getirelim Ankara''ya :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title