Haberler

Başkan Üzülmezden Cemiyet Maratonu

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu hafta sonu da Kartepelilerin ve dostlarının mutluluklarına ortak oldu.

ÇAKIR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır'ın oğulları Ahmet Kerem Çakır ile Mehmet Eren Çakır'ın Foşa Farden'de düzenlenen sünnet cemiyetine katıldı. Çakır ailesini tebrik ederek, dün küçük bir bebektiler, bugün sünnet oldular, yarında güzel bir damat olurlar inşallah temennisinde bulunan Başkan Üzülmez, Ahmet Kerem Çakır ile Mehmet Eren Çakır hediyelerini verdi.

YAŞAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Fen İşleri Müdürlüğü personellerinden Serdar Yaşar'ın oğulları Yiğit Ömer Yaşar ve Ali Hamza Yaşar'ın Konak Kartepe Düğün Salonu'nda düzenlenen sünnet cemiyetine katıldı. Yaşar ailesini tebrik ederek Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin inşallah dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, Yiğit Ömer ve Ali Hamza'ya hediyelerini verdi.

ALİ EREN DELİKANLI OLDU

Kartepe Suadiye Mahallesi geçmiş dönem muhtarlarından Merhum Niyazi Beller'in oğlu Ali Eren Beller'in sünnet cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'de katıldı. Beller ailesini tebrik ederek Allah ömür boyu sağlık, huzur ve başarı nasip etsin dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, delikanlı olan Ali Eren Beller'e hediyesini verdi.

KADİR EFE KARATAY DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Mahallesi sakinlerinden Samet Karatay'ın oğlu Kadir Efe Karatay'ın Ateşspor Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen sünnet cemiyetine katıldı. Karatay ailesini tebrik ederek Allah tamamına erdirsin dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, delikanlı olan Kadir Efe Karatay'a hediyesini verdi.

MİNİK EYÜP DELİKANLI OLDU

MHP Kartepe İlçe Başkan Yardımcısı Öner Aydemir'in yeğeni Eyüp Aydemir'in Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde Mavi Sokak'ta yapılan sünnet cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'de katıldı. Aydemir ailesini tebrik ederek, Allah bahtını ve geleceğini açık etsin dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, delikanlı olan Eyüp Aydemir'e hediyesini verdi.

EMRAH İLE PINAR EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ile birlikte Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca'nın oğlu Emrah Konca ile Pınar Erkul'un Derbent Mahallesi'nde düzenlenen düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Üzülmez, hediyesini verdi.

TÜRKER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kartepe Çepni Mahallesi Muhtarı Hüseyin Türker'in yeğenleri Mehmet Emin Türker ile Enes Emir Türker'in sünnet cemiyetlerine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'de katıldı. Türker ailesini tebrik eden Başkan Üzülmez, Mevlam ömürlerinde daha nice güzel günler göstersin inşallah dileğiyle delikanlı olan Mehmet Emin Türker ile Enes Emir Türker'e hediyelerini verdi.

ALİ ASAF HOTAMAN DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Arslanbey Mahallesi sakinlerinden Ali Hotaman'ın torunu Ali Asaf Hotaman'ın sünnet cemiyetine katıldı. Hotaman ailesini tebrik eden Başkan Üzülmez, Yüce Mevlam sünnet olan evladımıza hayırlı bir ömür ve sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah dileğinde bulunarak delikanlı olan Ali Asaf Hotaman'a hediyesini verdi.

HALE İLE DOĞUKAN EVET DEDİ

Kartepe Belediyesi bünyesinde bulunan KAR-MEK kurs hocalarından Hale Ayyıldız ile Doğukan Karatay çiftinin Kartepe Park Otel'de düzenlenen nikahını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Genç çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunan Başkan Üzülmez hediyesini verdi.

FATİH İLE ELİF EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Derbent Mahallesi sakinlerinden Recep Güray'ın oğlu Fatih Günay ile Elif Eraslan çiftinin Büyükderbent Kültür Merkezi'nde düzenlenen düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik ederek mutluluklar dileğinde bulunan Başkan Üzülmez hediyesini verdi.

ATALAY AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

AK Parti Ataevler Mahalle yöneticilerinden Sinan Atalay'ın oğulları Berat Çınar Atalay ile Ediz Ali Atalay'ın Uzunçiftlik Düğün Salonu'nda düzenlenen sünnet cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve Kocaeli Livaneliler Derneği Başkanı Murat Soyer ile birlikte katıldı. Atalay ailesini tebrik ederek Mevlam askerlik ve evlilik mutluluklarını da yaşatmayı nasip etsin inşallah dileğinde bulunan Başkan Üzülmez, Berat Çınar Atalay ile Ediz Ali Atalay'a hediyelerini verdi.

MESUT VE KÜBRA EVET DEDİ

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerinden Kemal Koç'un oğlu Mesut Koç ile Kübra Aktop çiftinin Kartepe Düğün Salonu'nda düğün cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'de katıldı. Genç çifti tebrik ederek Allah mesut etsin, bir yastıkta kocatsın inşallah dileğinde bulunarak hediyesini verdi.

KÜBRA VE BAHADIR EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Sarımeşe Cami Dernek Başkanı Recep Yedekçi'nin kızı Kübra Yedekçi ile Bahadır Özcan'ın Andikkapı Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün cemiyetine katıldı. Genç çifti tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunan Başkan Üzülmez hediyesini verdi.

BEYZA İLE MUHARREM EVET DEDİ

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın katılımları ile Faruk Kurnaz'ın kızı Beyza Kurnaz ile Muharrem Albayrak çiftinin Saray-ı Zadem'de düzenlenen nikahlarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez şahitler arasında yer aldı. Genç çifti tebrik ederek, Allah mesut etsin dileğinde bulunan Başkan Üzülmez hediyesini verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title