Haberler

Başkan Üzülmez Off-Road Derneği'ni Kabul Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü Derneği yöneticileri makamında kabul etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Sabit Barış ve yönetim kurulu üyeleri Fatih Şenol, Hakan Toker, Fatih Arıkan ve Ersin Okumuş'u makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Sabit Barış "Haziran 2017'den itibaren dernek olduk. Dernek binası çalışmalarımız yapılmaktadır. Yerimizin belli olması sonrasında tanıtımlarımıza daha geniş zaman ayıracağız" dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİRİZ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise "Kartepemizin tanıtımına her türlü desteği vermekteyiz. Kartepe'de yaşayan vatandaşlarımızın yapılacak olan yarışlardan keyif almaları bununla birlikte gençlerimizin bu çalışmaların içerisinde olması bizleri memnun eder. Kartepe'nin doğası, doğal sporlar pisti gibidir. Toplumda karşılık bulan projelerin içerisinde her zaman varız. Kartepe Off-Road ve Doğa Sporları Kulübü Derneği'nin ilçemizin spor turizmini tanıtımına yönelik başarılı işlerde imza atacağına inanıyorum. Dürüst, çalışkan vatanını, milletini seven gençlerimizin azmi ve enerjisiyle yaşadığı kentte, ülkesine, milletine değer katacaktır. Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DA BİLE YOK

Kartepe'mizde yapılan Off-Road yarışlarına ülkemizin her yerinden yarışçılar gelmektedir diyen Dernek Başkanı Barış "Bu durumda Kartepemizin tanıtımında önemli rol oynamaktadır. Çok ciddi talep var. Faaliyetlerin yapılması için alanın olması gerekiyor. Bu yönde desteğiniz vardır. Bu spor parkura ihtiyacı olduğu için şenlik havasında olması önemlidir. Şenlikleri yapınca hemen arkasından yenisi ne zaman diye sormaktadırlar. İstanbul'da dahi bu imkanların olmadığı bizlere söylenmektedir. Sizlerin destekleri sayesinde daha iyisini yaparak geliştireceğiz" şeklinde konuştu. Bu çalışmalarınıza devam ettiğiniz sürece sizlere desteğimiz sürecektir diyen Belediye Başkanı Üzülmez "Toplumda karşılığı olan bütün projelere destek vermekteyiz. Off-Road Şenlikleri sadece kendi içerisinde değil toplumun her kesimin bir araya gelmesinde önemli bir organizasyondur" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Arıkan İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title