Haberler

Başkan Uysal, "Erdal İnönü Kent Parkı'nda Sona Gelindi"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı'ndaki çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Eski Antalyalılar Dostluk ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Çil, Turgay Alp, Atilla Kulaksızlar'ı ağırladı.

Başkan Uysal, Antalya'da hızlı şehirleşme ve göç nedeniyle nüfus yapısı ve kent değişirken antik çağlardan bugüne uzanan 'barış ve kardeşlik' ortamını, birarada yaşama arzusunu hiç kaybetmemiş olmasının çok değerli bir miras olduğunu söyledi. Muratapaşa Belediyesi olarak bu mirasa sahip çıkarak geliştirmeye çalıştıklarını aktaran Başkan Uysal, "Ancak, o turunç kokan sokaklarımızı da kaybettiğimiz, betona teslim ettiğimiz bir gerçek" dedi.

7 aylık bir süreçte 22 bin turunç fidanı dikeceklerini kaydeden Başkan Uysal, "çalışmalarda son aşamaya geldiğimiz Erdal İnönü Kent Parkı'nda da 'Kent Tarihi Müzesi' oluşturacağız." Başkan Uysal, parkın içinde Antalya'nın eski fotoğraflarının, şehir tarihine ilişkin resimlerin ve eşyaların sergileneceği kent tarihi müzesi oluşturacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdal İnönü Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title