Haberler

Başkan Uyar Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar muhtarlarla bir araya geldi.

Her ay farklı bir mahallenin ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantı bu ay Zeytinler Köy Kahvesinde gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta açılan ve bir kadın tarafından işletilen Köy Kahvesinde düzenlenen kahvaltıya Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Urla Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılıç'ta katıldı.
Kahvaltının ardından Köydeki Zeytinyağı Fabrikasını gezen Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar, üreticiden gelen zeytinin fabrikada hangi aşamalardan geçerek sıkıldığına dair bilgi aldı. Başkan Sibel Uyar Zeytinyağı Fabrikası gezisinden sonra tekrardan Köy kahvesine gelerek muhtarlarla toplantı yaptı.

Mahalle sakinlerinin sesi olan muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Sibel Uyar, gelen talepleri tek tek not aldı. İhtiyaçlara ellerinden geldiğince yardım edeceklerini belirten Başkan Uyar;" Sizlerle her ay bir araya gelmemizin amacı Urla ve Urlalı vatandaşlarımızın sorunlarını öğrenmek ve onları çözüme kavuşturmaktır. Biz Urla ve Urlalılar için çalışıyor, ne yapıyorsak daha yaşanabilir bir Urla için çabalıyoruz. Bütün muhtarlarımızı dinledik. Mahallerinde olan sıkıntıları bize söylediniz. Ben ve çalışma arkadaşlarım hepsini not aldı. Sıkıntı olan yerlere arkadaşlarımız gidip bakacaklar. Ve en yakın zamanda bütün sorunları çözüme kavuşturmaya çalışacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Sefa Demiryürek Nurettin Kılıç Sibel Uyar Urla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title