Haberler

Başkan Taşçı: "Atakumlu Hemşehrilerimizle Birlikte Oruçlarımızı Açıyor, Aynı Dualara 'Amin' Diyoruz"

Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumlularla birlik ve beraberlik içerisinde oruç açarak aynı duaya amin dediklerini belirtti.

Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumlularla birlik ve beraberlik içerisinde oruç açarak aynı duaya amin dediklerini belirtti.

Atakum Belediyesinin bu yıl 5'incisini düzenlediği "Mahalle İftarları" buluşmaları, her akşam farklı bir mahallede kurulan iftar sofralarında binlerce vatandaşı bir araya getiriyor. Mimarsinan Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı'nda cadde boyunca kurulan dev iftar sofrasında da binlerce vatandaş oruçlarını açtı. İftar sonrası vatandaşlara seslenen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygusunu en güzel şekilde yansıttığını ifade ederek, "Atakum Belediyesi olarak her akşam farklı bir mahallemizde kurduğumuz iftar sofralarında buluşuyor, ekmeklerimizi bölüşüyoruz. Atakumlu hemşehrilerimizle birlikte oruçlarımızı açıyor, aynı dualara 'amin' diyoruz. Ramazan'ın güzelliklerini hemşehrilerimizle hep birlikte yaşıyoruz. Atakum Belediyesi olarak bir yandan standart belediyecilik faaliyetlerimizi başarılı bir şekilde sürdürürken bir yandan da sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Allah ağzımızın tadını, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Atakumlularla birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, "İftar sofraları, Ramazan ayının maneviyatının en güzel şekilde yaşandığı ortamlardır. Ramazan demek, birlik ve beraberlik demektir. Atakumlu hemşehrilerimizin yoğun katılım sağladığı bu güzel buluşma, birlik ve beraberlik tablolarının en güzelini yansıtıyor. AK belediyeciliğin en güzel yanı, vatandaşlarıyla bir arada olması ve sosyal belediyeciliği desteklemesidir. Bu anlamda AK belediyeciliğin en güzel örneklerini Atakumlu hemşehrilerimize sunan ve bizleri Atakumlu vatandaşlarımızla bir araya getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Mimarsinan Mahallesi sakinlerini bir araya getiren iftara AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Aydın Özil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Ayhan ile binlerce Atakumlu vatandaş katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İshak Taşçı Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title