Haberler

Başkan Sağıroğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun ‘Halk meclisi’ kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinin ikinci durağı Özdil Mahallesi oldu.

Trabzon'un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun 'Halk meclisi' kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinin ikinci durağı Özdil Mahallesi oldu.

Geçtiğimiz hafta Oymalıtepe hizmet binasında Oymalı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Sağıroğlu, bu kez Özdil Mahallesi'ne giderek vatandaşların istek ve sıkıntılarını yerinde dinledi. Vatandaşların taleplerini tek tek not eden Başkan Sağıroğlu, Yomra Belediyesi olarak yeni bir uygulama başlattıklarını belirterek "İlçe merkezimizde bulunan hizmet binamıza gelemeyen vatandaşlarımızın ayağına giderek istek ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Büyükşehir kanunu ile birlikte hizmet sınırlarımız oldukça genişledi. 12 yıldır ne kadar makam kapım sonuna kadar vatandaşıma açık olsa da, telefonum 24 saat açıkta olsa. İçimde bir uhde kalıyor. ya bana bir vatandaşım ulaşamazsa. Telefon edemezse, ya gelemezse. Ben bu konuların önüne geçmek için günler öncesinden gerek sosyal medya üzerinden, gerek anons sistemimizden duyurular yaparak vatandaşımıza 'mahallenize sizleri ziyarete geleceğiz. Bir istek ve sıkıntısı olan bir çayımızı içmeye buyursun' diye. Çözemeyeceğimiz sıkıntıyı çözeriz demiyoruz. Yapacağımızı yapıyoruz. Yapamayacağımızın gönlünü alıyoruz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sağıroğlu Oymalıtepe Trabzon Yomra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title