Haberler

Başkan Saatcı'ya Çamköy'den Tam Destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir destekte Çamköy beldesi ve Eldirek köyünde yaşayan vatandaşlardan geldi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya bir destekte Çamköy beldesi ve Eldirek köyünde yaşayan vatandaşlardan geldi.

Çamköy'de toplanan kalabalık Fethiye Belediyesi'ne gelerek Başkan Saatcı'yı ziyaret etti. Açık şekilde Saatcı'ya destek vereceklerini söyleyen Çamköylüler, "Yapılan hizmetleri Çamköy'den görüyoruz. Başkanımıza uzun bir zamandır gelmek istiyorduk. Başkanımızın Çamköy'den yaptığı hizmetleri takip ediyorduk. Bu seçimde Çamköy halkı olarak arkasında olup, hep beraber omuz omuza bu seçimleri Başkanımıza destek vererek geçireceğiz" dediler.

Çamköy'lü olan ve misafirleri karşılayan Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ise, "Çamköy'ün en eski sülalesi biziz. Soyadı Can olanlar, Güldür olanlar, Kısa olanlar, Olçak olanlar hepsi bizim akrabalarımızdır. Bizim akrabalarımızla herhangi bir problemimiz olmaz. Her zaman bizle beraberlerdir" dedi.

Fethiye'den her yıl 200 trilyon verginin Ankara'ya gittiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur da, "Her yıl Fethiye'den 200 trilyon vergi Ankara'ya gitmektedir. Bunun 10 triyonu Fethiye'ye dönse çok güzel işler Fethiye'de yapılır. Şimdi bakın Fethiye Belediyesi, Fen Lisesi yaptırdı. Belediyemiz Sağlık Ocağı yapıyor. Bu vekillerimizin ve ilgili bakanlıklarımızın ayıbıdır. Şimdi Fethiye'mizde olimpik yüzme havuzu yapılsa kötü mü olur. Gençlerimiz için son sistem spor salonu yapılsa kötü mü olur. Biz bu işleri de yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, "Ben sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Dağın dip tarafını bu memleketin gerçek yerleri olarak görüyoruz. Bizlerde buraya geleli 100, 150 yıl oldu. Biz Çamköy'ü, Karaçulha'yı, Esenköy'ü, Bozyer'i, Eldirek'i hep bir olarak baktık. Allah nasip ederse Mart'ın sonundan itibaren sizlerin bizlere verdiği bu destek sürdüğü sürece Allah'ü Teala bizlere bu görevi nasip ederse bu bölgede olup, o bölgelerde olmayan tüm eksikleri hep beraber gidereceğiz. Tabi ki siyaset bizim bakış açımız hizmetten başka hiçbir şey değil. 3 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan birisi olarak benim için bu iş çokta elzem değil. Hiç ummadığımız bir zamanda bulunduğumuz evde, bulunduğumuz yerde, bulunduğumuz partide bize tepki kondu. ve biz bu tepkiyi hak edecek hiçbir şey yapmadık. Buna Allah şahit. Biz partimizin bu muamelesini hak edecek hiçbir şey yapmadık. Bizimle alakalı geçmişe dönük bir hesap varmış ki, bizim hesabımız böyle kesildi. Bizim dünle işimiz yok" dedi.

Hizmetin partiyle alakası olmadığını dile getiren ve işi kişinin yaptığını dile getirerek konuşmasını sürdüren Saatcı, "Bazı arkadaşlarda diyorlar; 'Bizim partimiz bu. Geldik mi bunu yapacağız' Allah'ınızı severseniz, elinizi vicdanınıza koyun. Parti midir iş yapan? Yoksa adam mıdır? Belediye başkanı A partisinden diye, A partisindeki bütün belediye başkanları başarılı mı olmuştur? B partili diye bütün belediye başkanları başarılı mı olmuştur. Adamsa adamdır. Değilse de değildir. Adam olmayana partisi ne yapsın. O yüzden terazi sizin elinizde arkadaş. Herkes kendi seçimini Allah izin verirse kendisi yapacak" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla sohbet havasında geçen konuşmasını sürdüren Saatcı, "İşinizden aşınızdan vaktinizi ayırarak bizlere geldiniz. Bizlere destek vermek için geldiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Siz bizden erken davrandınız. İstediğiniz her dakika sizlerin emrindeyiz. Yalnız şunun adını da bir koyalım. Arkadaş düğününüz olduğunda gelmişizdir. Cenazeniz oldu mu gelmişizdir. Yolda gördük mü kucaklaşmışızdır. Buraya geldiğinizde kapımız her zaman açıktır. 15 yıldır bu işi iyi, kötü yapan bir adamla 2, 3 aydır cenaze cenaze, düğün düğün koşturanları da halkımız ayıracak. Ben dün neysem bugünde oyum. Bunun da adını doğru belirleyelim. Bu benim cenazeme, düğünüme geldi diye değerlendirecekseniz ona da lafım yok. Hepinize saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Belediyesi Behçet Saatcı Çamköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title