Haberler

Başkan Kayda, Ziyaretçilerine Projeleri Anlattı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ziyaretçilerini makamında ağırlayıp, kentte devam eden çalışmaları anlattı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ziyaretçilerini makamında ağırlayıp, kentte devam eden çalışmaları anlattı.

Başkan Kayda, Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Dağıstanlı, Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Ali Dağlıoğlu, Sardes Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü ( SARDOK ) Başkanı Mehmet Tamer Karancı ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Olağan genel kurulda Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda 2.kez başkanlığa seçilen Dağıstanlı, Başkan Kayda'ya çiçek takdim etti. Dağıstanlı, oda üyelerine en iyi hizmet konusunda çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Başkan Kayda, ziyaretçilerine Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Kayda, köprülü kavşak, otopark, modern pazaryeri ve bedesten çarşı, yağmursuyu ile prestij cadde çalışmalarının deavm ettiğini sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Dağlıoğlu, SARDOK Başkanı Karancı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tamer Zeki Kayda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title