Haberler

Başkan Kayda, muhtarlarla istişare toplantılarına başladı

Güncelleme:

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, mahallelerde yaşanan sorunların tespit edilerek en kısa sürede çözülmesi amacıyla muhtarlar ile itişare toplantıları düzenlemeye başladı. Başkan Kayda, ilk toplantıda Kordon, Çelikli, Yağmurlar, Beylikli, Yeşilkavak, Çakaldoğan, Yenipazar, Burhan, Damatlı ve Köseali mahallelerinin muhtarları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Bizim Ev Sosyal Tesislerinde düzenlediği 'İstişare Toplantıları'nda muhtarlar ile buluştu. Salihli Belediyesi'nin, Büyükşehir yasasıyla sorumluluk alanının 1.306 km ye yükseldiğine dikkat çeken Başkan Kayda, özellikle kırsal mahallelerdeki sorunların belirlenmesi amacıyla muhtarlar ile birlikte istişare toplantılarına başladıklarını söyledi. Tüm muhtarlar ile belirli zaman aralığında bir araya gelerek toplantılara devam edeceklerini ifade eden Başkan Kayda, "Mahallelerimizdeki tüm ihtiyaçları ve sorunları en iyi muhtarlarımız bilir. Çünkü mahalle halkıyla 24 saat iletişim halindedir. Bu amaçla, hizmet yolunda birlikte görev yaptığımız değerli muhtarlarımız ile bir araya gelerek İstişare Toplantıları yapmaya başladık. Burada muhtarlarımız ile bire bir görüşerek sorunları tespit ediyor ve çözüm üretiyoruz" dedi.

İlçe merkezi ve kırsal olmak üzere toplam 102 mahalleye en iyi hizmetleri götürmenin derdinde olduklarını vurgulayan Başkan Kayda, "Tüm muhtarlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde güzel şehrimize hizmet ediyoruz. Bizim öncelikli işimiz vatandaşlarımıza hizmet etmektir, siyaset değildir. Salihli'mize hizmet yolunda birlikte çalıştığımız tüm muhtarlarımıza görevlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi.

Toplantıya katılan muhtarlar, duydukları memnuniyeti dile getirip Başkan Kayda'ya teşekkür etti.

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve İbrahim Karaca, Başkan Danışmanı Nuri Kaya ve Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözer'in yanı sıra Çakaldoğan Mahalle Muhtarı Ali Özyürek, Yenipazar Mahalle Muhtarı Züleyha Buğurcu, Kordon Mahalle Muhtarı Adem Sevi, Çelikli Mahalle Muhtarı Erol Akça, Yağmurlar Mahalle Muhtarı Turan Can, Beylikli Mahalle Muhtarı Akşit Gencer, Yeşilkavak Mahalle Muhtarı Yılmaz Özsoy, Burhan Mahalle Muhtarı Yahya Akkol, Damatlı Mahalle Muhtarı Muharrem Öziş ve Köseali Mahalle Muhtarı Hüseyin Deniz katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeki Kayda Çelikli Salihli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title