Haberler

Başkan Eser Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, kırsalda bulunan mahalleleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, kırsalda bulunan mahalleleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Darende Belediye Başkanı Eser, ilçeye bağlı Akçatoprak, Akova, Irmaklı, Balaban Gökderen mezrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Başkan Eser, yöre halkının duyarlı ve yardımsever olduğunu belirterek ""Mahallelerimizin il dışındaki hayırsever iş adamları ile yaptığımız görüşmeler neticesinde verecekleri destek sayesinde mahallelerimize taziye evi değişik hizmetler ve yapılar inşa edeceğiz. Belediye olarak biz elimizden gelen desteği vereceğiz. İşin büyük bir kısmını hayırsever iş adamlarımız üstlenecek, böylelikle mahallelerimize güzel ve kalıcı eserler inşa etmiş olacağız" diye konuştu.

Akçatoprak Muhtarı Mahmut Berçin mahallesine taziye evi ve çocuklar için park isteklerini başkana iletirken Akova Muhtarı Zeki Bozkurt ise yarım kalan ara sokakların asfaltlanması ve çöp konteyner eksikliğini dile getirdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Eser Darende Balaban Akova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title