Haberler

Başkan Doğan Şirintepe Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

İzmit Belediye Başkanı Dr.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Şirintepe mahallesine yaptığı inceleme gezisinde vatandaştan oldukça olumlu tepkiler aldı.

Mahallede cadde ve sokakları büyük bir dikkatle inceleyen Başkan Doğan'a bu gezide Belediye Meclis Üyesi İsmail Gün, Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk ve Murat Demir, daire müdürleri, mahalle muhtarı Şuayip Muti ile AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş eşlik etti.

Başkan Doğan, Şirintepe mahallesi Şahintepe bölgesindeki Güven Sokak'ta inşaatı süren, Nene Hatun Camisinde incelemelerde bulundu. İnşaat yetkililerinden bilgi alan Doğan, aynı sokakta boydan boya bir korkuluk çalışması başlattıklarını, yapılacak korkulukların sokağın güvenliğini ciddi ölçüde arttıracağını söyledi. İZMEK'e bağlı Şirintepe Kurs Merkezi'ni de ziyaret eden Doğan, el nakış ve mefruşat branşlarında kurs gören öğrencilerle bir süre sohbet etti. Yapılan eserleri çok beğendiğini söyleyen Doğan, kursa devam eden bayanlara başarılar diledi.

İncelemeler sırasında bölge sakinlerinden Güler Yüksel, Başkan Doğan'a hizmetleri nedeniyle teşekkür etti. Doğan, çalışmaların takdir görmesinin kendilerini daha çok motive ettiğini söyleyerek, Güler hanıma teşekkür etti. Şahin Tepesi bölgesinde oturan vatandaşlardan Nezihe Eren de, kendi bölgelerindeki parka ilave kondisyon aletleri istedi. Başkan Doğan, vatandaşların talebinin karşılanması talimatını verdi. İzmit ve Derince ilçelerini birbirinden ayıran sınırdaki, Çınarlı Deresi'ni de inceleyen Doğan, dere kenarındaki otların temizlenerek, bahara hazırlık yapılması konusunda görevlileri uyardı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan İsmail Gün Şirintepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title