Haberler

Başkan Çetinkaya, Şampiyonları Tatlıyla Ödüllendirdi

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, adına düzenlenen 12 yaş altı futbol liginde şampiyonluğa ulaşan belediye takımı oyuncularını tatlıyla ödüllendirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, adına düzenlenen 12 yaş altı futbol liginde şampiyonluğa ulaşan belediye takımı oyuncularını tatlıyla ödüllendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antalya İl Temsilciliği ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen 12 Yaş Altı Hüsamettin Çetinkaya Futbol Ligi sona erdi.

Kumluca Belediye spor, Finike Belediye spor, Demre Belediye spor ve Kınık spor takımlarının katılımıyla Kumluca Şehir Stadı'nda düzenlenen turnuvada, ev sahibi Kumluca Belediye spor şampiyon oldu.

Turnuva sonunda şampiyon takımı ziyaret eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, oyunculara kendi eliyle tatlı ikram etti.

Çetinkaya, her spor dalına olduğu gibi futbola da belediye olarak destek verdiklerini, 12 Yaş Altı Ligi müsabakalarının da iki yıldır Kumluca'da yapıldığını söyledi.

Sağlam bir spor altyapısı için Mavikent, Beykonak, Adrasan mahalleleri ve Kumluca merkezinde yaz spor okulları açtıklarını hatırlatan Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Gençlerin spora özendirilmesi, kötü alışkanlıklardan uzak tutulabilmesi için küçük yaşlarda çeşitli sportif etkinliklerde yer almalarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu bağlamda futbolda da iyi bir yol kat ettik. Kumluca'da inşallah altyapısı sağlam bir futbol takımı olacak. Gösterdikleri azim ve başarılarından dolayı çocuklarımızı tebrik ediyorum. Ligde mücadele eden takımlara, ailelere, antrenörlere ve emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz. Önemli olan kazanan kaybeden olmak değil, sporu sevdirmektir."

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyespor Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title