Haberler

Başkan Çerçioğlu, İncirliova Seçim Ofisini Açtı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova'da seçim ofisi açılışı yaptı.

İyi Parti İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya'nın bütün projelerinin arkasında olacağını ve destekleyeceğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, Başkan Kaya ile birlikte vatandaşları selamladı.

Açılışta konuşma yapan Başkan Çerçioğlu "İncirliova'ya 57 milyon liralık yatırım yaptık. Sizlerin desteğiyle 50 yılda yapılmayan işleri 5 yıla sığdırdık. Söylediğimiz, söz verdiğimiz her şeyi yapıyoruz; bizim peteklerimiz icraatla dolu" ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin İncirliova'da toplam 57 kilometre yol yaptığını hatırlatan Başkan Çerçioğlu "ASKİ de İncirliova'da 164 kilometre hat çalışması yaptı. 98 kilometre içme suyu, 50 kilometre kanalizasyon ve 16 kilometre yağmur suyu hattı yaptık" dedi.

Sözlerine "Şimdi daha güçlüyüz. İYİ Parti ile el ele verdik, Aydın ve Türkiye için çalışıyoruz. Benim 5 yıl içerisinde sizlere nasıl hizmet ettiğimi gördünüz" şeklinde devam eden Başkan Çerçioğlu "Şimdiye kadar tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede durdum, herkesi kucakladım. İnsana insan olduğu için değer verdim. Sadece kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Her zaman fakir-fukaranın, garip-gurebanın yanında oldum, olmaya da devam edeceğim" dedi.

Çiftçinin zamlardan dolayı üretmeyi bıraktığını söyleyen Başkan Çerçioğlu "Biz üreticimizin daha fazla üretmesi için çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Et ve süt üreticilerinin girdi maliyetleri çok yüksek olduğu için Ege Yem'i kurduk ve çiftçimize piyasaya göre yüzde 20 daha ucuza yem sağlıyoruz. Kurduğumuz süt tanklarıyla süt üreticileri kilogramda 20 kuruş daha fazla kazanıyor. Bu sütleri de Ege Et şubelerinde satıyoruz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın seçim ofisinin açılışı Başkan Çerçioğlu ve Başkan Kaya'nın yanı sıra İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ile il ve ilçe yönetimleriyle birlikte açılışa katılan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı tarafından yapıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Özlem Çerçioğlu İncirliova İYİ Parti Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title