Haberler

Başkan Büyükkılıç İki İlçeyi Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Başkan Memduh Büyükkılıç, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini de ziyaret ederek, ilçelerin taleplerine ilişkin bilgiler aldı.

Dün gece teravih namazı ve sonrasında Bünyan'da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bugün de Sarız ve Pınarbaşı ilçelerine gitti. İlk ziyaretini Sarız'a yapan Başkan Büyükkılıç, Sarız Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Baki Bayrak ile görüştü. Başkan Büyükkılıç, Sarız'a ilgili bürokratlarıyla birlikte gitti. Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Başkan Büyükkılıç'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Sarız'da yapmakta oldukları projelerle ilgili bilgiler verdi. Başkan Bayrak'ın Hayvan Pazarı'nı gündeme getirmesi üzerine yer konusunun belirlenmesinin ardından Büyükşehir olarak konuyu değerlendireceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Tarım ve hayvancılığı geliştirmek için ne yapılması gerekiyorsa azamisini yapmaya hazırız" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sarız ilçesinin ardından Pınarbaşı ilçesine geçti. Pınarbaşı ilçesinde ilk ziyaretini Pınarbaşı Kaymakamlığına yapan Başkan Büyükkılıç, İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu ile bir süre görüştü.

Başkan Büyükkılıç daha sonra Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu'nu ziyaret etti. Uzunluoğlu'na hayırlı olsun temennilerini ileten Başkan Büyükkılıç, bir süre karşılıklı görüştü. Uzunluoğlu, Başkan Büyükkılıç'a ilçede yapacakları projelerle ilgili bilgiler verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Uzunluoğlu ile birlikte yapılmak istenen bazı projelerle ilgili sahada incelemelerde bulundu. Cuma namazını da Pınarbaşı Karslı Camisi'nde kılan Başkan Memduh Büyükkılıç, namaz sonrası cemaatle selamlaştı. Başkan Büyükkılıç, "Pınarbaşı ve Sarız Belediye Başkanlarımızla el ele gönül gönüle halkımıza hizmet için çalışacağız. Başkanlarımıza gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu da Başkan Büyükkılıç'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız bizim projelerimizde gerekli desteği sağlıyorlar. Biz kendisinden razıyız, Allah da razı olacak inşallah" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Bünyan Sarız Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title