Haberler

Başkan Ayaz: "Çözüm Odaklı Hizmetler Sunuyoruz"

Komşularıyla bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "İstişare ederek çözüm odaklı hizmetlerimizi en kısa zamanda yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Hoş Geldin Komşum" projesi kapsamında ilçe halkının evlerine misafir olarak onların istek, görüş, şikayetlerini dinlemeye ve çözüm çözümler bulmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Ayaz son olarak Yeniköy Merkez Mahallesi, Yeniköy Caddesi'nde ikamet ettiği sitede bulunan komşularını ziyaret etti. Birliktelikte Başkan Ayaz, komşularının istek ve taleplerini tek tek dinleyerek not aldı.

Çözüm odaklı çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Ayaz, "Başiskelemiz'de yaşayan komşularımızın evlerine misafir olarak her vatandaşımızın dertlerini dinleyip, kendileriyle istişare ederek çözüm odaklı hizmetlerimizi en kısa zamanda yapmaya gayret ediyoruz. Daha güzel Başiskele için ilçemize yapılacak projeleri ve hizmetleri birlikte yöneterek hayata geçiriyoruz" dedi.

Başkan Ayaz, konukseverliklerinden dolayı ev sahiplerine ve tüm komşularına teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hüseyin Ayaz Yeniköy Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title