Haberler

Başkan Altay, işçilerle parke taş döşedi

Güncelleme:

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, ilçede devam eden yol çalışmalarında ceketini çıkararak işçilerle birlikte çalıştı, işçilere yardım eden AK Partili başkan, parke taş döşedi.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, ilçede devam eden yol çalışmalarında ceketini çıkararak işçilerle birlikte çalıştı, işçilere yardım eden AK Partili başkan, parke taş döşedi.

Arpaçay Belediyesi'nin yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Başkan Erçetin Altay, Fikret Avcı Caddesi Latif Aküzüm Sokak'ta yürütülen yol çalışmalarını yerinde gördü. Başkan Altay, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

AK Partili Belediye Başkanı Erçetin Altay, daha sonra ceketini çıkararak işçilere yardım etti. Altay, el arabasıyla kum taşıdı,parke taş döşedi. Bir süre işçilerle birlikte çalışan Başkan Altay, daha sonra vatandaşlar tarafından ikram edilen çayı, işçiler birlikte içti.

Yapılan yol çalışmalarını mesaiye başlamadan önce yerinde gördüğünü ifade eden Belediye Başkanı Erçetin Altay, "Yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. havalar tam anlamıyla soğumadan yol çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Yol ile birlikte alt yapı çalışmalarımızda devam ediyor. Alt yapı yapılmadan yol yapmak bir şey ifade etmez. Önce alt yapı yapılıyor, ardından yollarımızı yapıyoruz. Yolları ve kaldırımları aynı anda tamamlayarak Arpaçaylıların hizmetine sunuyoruz" dedi.

Arpaçay'da ana arterler sıcak asfalt yapılırken, mahalle ve caddeler kilit parke taş yapılıyor. Havaların soğumasıyla birlikte çalışmaları hızlandıran belediye ekipleri, kar yağana kadar ilçenin tüm yollarını tamamlamayı hedefliyor.

Arpaçay Belediye Başkanlığı'nca aynı anda bir çok noktada sıcak asfalt, kilit parke yol, kaldırım, kanalizasyon şebekesi ve içme suyu şebekesi değiştirme çalışmaları yapılıyor. Yapılan çalışmalar, Arpaçaylıların yüzünü güldürüyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erçetin Altay Arpaçay Altay Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title