Haberler

Başkan Ak Muhtarlarla Kartaltepe'yi Gezdi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ve muhtarlarla Kartaltepe Kent Ormanını gezdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık ve muhtarlarla Kartaltepe Kent Ormanını gezdi.

Keçiören'in ilk ve en büyük mesire alanı Kartaltepe Kent Ormanında bulunan F-4E Fantom savaş uçağı ve Çanakkale Anıtını da gezen Ak ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Son servis yeri Eskişehir'deki 1. Ana Jet Üs Komutanlığı olan ve 2008'de servisten men edilen uçağın taşıdığı milli anlamların ziyarete gelenlerin adeta göğsünü kabarttığına dikkat çeken Başkan Ak, "Milli hassasiyetiyle daima önde olan Keçiören'imizde göklerdeki gücümüzü simgeleyen jet uçağını sergilemekten son derece memnunuz. Ayrıca şühedaya minnetimizi ifade eden Çanakkale Anıtımız da burada Çanakkale Destanının ölümsüzlüğünü hatırlatıyor ve Çanakkale ruhunu yaşatıyor. Tarih şuurunu özümseyememiş bir nesil belleksizdir. Bizlerin görevlerinden biri de manevi açıdan zengin, tarihi köklerine bağlı, ecdadına saygılı bir nesil yetiştirme sorumluluğunu üstlenmektir. Biz de sorumluluğumuzu yerine getirme gayretindeyiz" ifadelerini kullandı.

Ak ayrıca yeni Keçiören'in doğduğu yer olan ve konut projelerinin yanı sıra iş merkezlerinin de yeni adresi olacak Ovakent bölgesini de inceledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ak Ayhan Işık Çanakkale Keçiören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title