Haberler

Bülent Arınç, Jüri Üyesi Oldu, Herkesi Kahkahaya Boğdu

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da kendisinden yardım isteyen bir sanatçıya şarkı söyletip, puan vererek jüri üyeliğine soyundu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Balkan Göçmenleri Federasyonu'na (BAL-GÖÇ) bayram ziyaretinde bulundu. Federasyon Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan tarafından karşılanan Bakan Arınç'a ziyaret sırasında Bulgaristan Kültür Bakanlığı'nda ses sanatçısı olduğunu söyleyen Fahriye Güney isimli bir kadın, ilginç bir istekte bulundu. Yurtdışındaki etkinliklere gitmek istediğini söyleyen Güney, Bakan Arnıç'tan bu hususta yardım istedi. Bunun üzerine Bakan Arnıç, sanatçıdan öncelikli olarak bir şarkı söylemesini istedi. Söylediği iki şarkıya 10 üzerinden 7 puan veren Bakan Arınç, 'Vardar ovası' türküsünü seslendirmek isten sanatçıya, "Şimdi sen onu söylerken rakı getirirler. Sen onu ben gittikten sonra söylersin" diyerek espri yaptı. Ardından Güney'in 'Arda boyları' şarkısını dinleyince hüzünlenen Bakan Arnıç, sanatçıya 10 üzerinden 11 puan verdiğini söyleyerek, herkesi güldürdü.

"RAMAZAN HUZURLU GEÇTİ"

Ramazan bayramını huzur içinde geçirdiklerini anlatan Bakan Arınç, "Hepimiz için Allah tekrarını nasip etsin. Ramazan huzurlu geçti. İnşallah bundan sonra da huzur içinde yaşarız. Bursa, Balkanlar'ın küçük bir örneğidir. Hepsi işini iyi yapan dürüst, çalışkan insanlar. Sizin Bursa'ya katkınız çok. Ben sırf bayram tebriki için geldim. Önemli olan kalp birliğimiz ama sandık gelince de bizi unutmayın" dedi.

Ayrıca federasyon için dernek binası konusunda yardım isteyen BAL-GÖÇ üyelerine Arnıç, "Mekanların şerefi içindekilerle ölçülür. 8 katlı, 12 katlı binanızın olması çok önemli değil. Önemli olan sizsiniz" şeklinde konuştu.

BAL-GÖÇ Federasyonu Genel Başkanı Özkan ise, Arnıç'ın ziyaretinin bayram sevinçlerini daha da artırdığını ifade ederek "Siz kapınızı her çaldığımızda, bizi geri çevirmediniz. İnşallah bu birliğimiz artarak devam eder" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Arınç Bulgaristan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title