Haberler

Başbakan'dan Demokrası Şehidinin Gazi Kızı ve Eşine Bayram Tebriği

BAŞBAKAN Binali Yıldırım'ın, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan 3 çocuk babası Veteriner Hekim Ramazan Konuş'un aynı olaylar sırasında yaralanan eşi ve kızına kendi el yazısıyla yazdığı bayram tebriği, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı tarafından aileye verildi.

BAŞBAKAN Binali Yıldırım'ın, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan 3 çocuk babası Veteriner Hekim Ramazan Konuş'un aynı olaylar sırasında yaralanan eşi ve kızına kendi el yazısıyla yazdığı bayram tebriği, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı tarafından aileye verildi.

15 Temmuz gecesi Ankara'da Jandarma Genel Komutanlığı önünde, helikopterden açılan ateş ile darbecilerin şehit ettiği Bandırma Tarım İl Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim olarak görev yapan Ramazan Konuş'un yanında bulunan kızı Rümeysa çenesinden, eşi Hacer ise başından yaralanarak gazi oldu. Ankara'da hastaneye kaldırılan şehidin eşi 20 gün, kızı Rümeysa ise 55 gün tedavi gördü ve 4 ameliyat geçirdi.

Başbakan'nın bayram mesajının ardından açıklama yapan ve bu süre içinde sınav sonuçlarının açıklanmasıyla Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandığı öğrenilen Rümaysa Konuş, yaptığı konuşmayla Milletvekili Sema Kırcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı'yı duygulandırdı.

Kendilerine minnet edilmesinden rahatsızlık duyduğunu ifade eden Konuş, "O gece fırsatı olan herkesin yapması gereken bir şeydi. Bir milletvekilimiz bana kendimi sahipsiz hissetmemem gerektiğini söyledi. Bende ona, eğer o gece gitmeseydik sahipsiz kalacağımızı söyledim. Kesinlikle düşüncem bu. Çünkü vatansız kalmak babasız kalmaktan daha zor"dedi.

Başbakan'ın şehit ailesine gönderdiği bayram mesajında "Aziz şehidimizin kıymetli emaneti değerli Kardeşim, bölücü terör örgütüne karşı vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen ve Rabbimizin 'Onlar ölü değildirler fakat siz bilemezsiniz (Bakara süresi 154. ayet) müjdesine mazhar olan şehidimize milletçe minnettarız ve kahramanımızı asla unutmayacağız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, size daime sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın. Saygı ve sevgilerimle" ifadeleri yer aldı.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Sema Kırcı Balıkesir AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title