Haberler

Başbakan Birlik Vakfı'nın 45. Şubesini Hizmete Açtı

Başbakan Birlik Vakfı'nın 45. Şubesini Hizmete AçtıNEVŞEHİR - Başbakan Binali Yıldırım, Birlik Vakfı'nın 45. Şubesini Nevşehir'de hizmete açtı.

Başbakan Birlik Vakfı'nın 45. Şubesini Hizmete Açtı

NEVŞEHİR - Başbakan Binali Yıldırım, Birlik Vakfı'nın 45. Şubesini Nevşehir'de hizmete açtı.

Nevşehir Valiliği'ni ziyaretinden sonra Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi'ni ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, kurdeleyi keserek Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi'ni hizmete açtı. Başbakan burada yaptığı konuşmasında, "Birlik Vakfı Nevşehir şubesini açıoruz. Birlik vakfı önemli bir vakıftır. Adı üstünde birlik 80 milyonun birliği kardeşliği için ülkemizin yarınlarının korunması için fisebilillah memleketin her tarafında hizmet ediyorlar. Bu gün 45. Şubesini açıyoruz. İnşallah bu mekan güzel hizmetlere, ülkemizin kalkınması gelişmesi, kardeşliğimizin daha da pekişmesi için hizmetlere vesile olacak. Emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kuruluşundan bu güne kadar hizmet veren bütün kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Mehmet Alacacı bu işin başından beri hizmet veriyor. Yaşar Karayel kardeşimiz aynı şekilde onlarda bu gün bu açılışta bizimle beraber" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Nevşehir Valiliği Binali Yıldırım Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title