Haberler

Başarılı Öğrencilere Belge

Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu’nda başarılı olan öğrencilere onur belgesi verildi.

Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksek Okulu'nda başarılı olan öğrencilere onur belgesi verildi.

Okul kütüphanesindeki törene Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Garnizon Komutanı Albay Mesut Gündoğusu, Orhan Holding Şeref Başkanı İbrahim Orhan, U.Ü. Rektörü Kamil Dilek, işadamları ve Yenişehirli yöneticiler katıldı. MYO Müdürü Prof. Dr. Bahri Yıldız, katılan davetlilere teşekkür etti.

İbrahim Orhan da, Yenişehir'de doğup büyüdüğünü ve ortaokulu Yenişehir'de okuduğunu belirterek, "O zaman ilçemizin en büyük okulu ortaokuldu. Başarılı olan öğrencilerin fotoğraflarını panoya asarlardı, biz hayranlıkla bakardık. Siz de başarılı olmuşsunuz. Tebrik ediyorum. Size ne kadar değer verildiğini anlayın. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki, başarı ulaşılacak son durak değildir. Bitmeyen bir yolculuktur" dedi.

Okul korosunun okuduğu türkülerden sonra onur ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanan 151 öğrenciye belgeleri takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Hamdi Cingil Uludağ Üniversitesi Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title