Haberler

Bartın Kendi Yolcularını Taşıdığı Iddiasıyla Minibüsün Önünü Kestiler

Bartın ile Kozcağız Beldesi arasında yolcu taşıyan minibüs sürücüleri, Kumlucu Beldesi'ne giderken kendi yolcularını da aldığını iddia ettikleri minibüsün önünü otomobille kesti.

Bartın ile Kozcağız Beldesi arasında yolcu taşıyan minibüs sürücüleri, Kumlucu Beldesi'ne giderken kendi yolcularını da aldığını iddia ettikleri minibüsün önünü otomobille kesti. Minibüs sürücüsünün şikayetiyle gelen jandarma, birbirlerinden şikayetçi olan tarafları karakola götürdü.

Bartın ile Kozcağız Beldesi arasında yolcu taşıyan minibüs sürücüleri, Bartın'dan Kumluca'ya yolcu götürürken kendi yolcularını da aldığını iddia ettikleri Ekrem Özen yönetimindeki 74 M 2009 plakalı minibüsü, iddiaya göre önce arkadan otomobille takip edip selektör yaparak taciz etti. Minibüsçüler, daha sonra Kozcağız Beldesi Şarköy Mahallesi mevkisinde otomobille öne geçerek minibüsü durdurdu. Yolcuların cep telefonu kamerası ile görüntülediği olayda otomobilden inen 7 kişiden bazıları minibüsün yanına gelip sürücüden kapıyı açmasını istedi. Kapıları kilitleyen sürcü Ekrem Özen ise jandarmayı arayarak durumu bildirdi.

Bir süre sonra gelen jandarma ekibi olaya müdahale etti. Ekrem Özen, aracın önünü keserek yolcuları korkuttukları gerekçesiyle 7 kişiden şikayetçi oldu. Diğer minibüsçüler de kendi yolcularını aldığı iddiasıyla Ekrem Özen'i şikayet etti. Ekrem Özen ve diğer 7 kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Ekrem Özen, karakolda ifadesinin ardından 16 yolcunun bulunduğu minibüsü ile yola devam etti.

Kumluca Birlik Minibüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu üyesi Osman Özer, Kumluca'ya yolcu taşıyan minibüslerin daha önce de önünün kesildiğini söyleyerek, "Kumluca'ya giderken Kozcağız'ın içinden geçiyor minibüsçü arkadaşlarımız. Kozcağız'daki minibüsçüler de kendi yolcularını aldıklarını iddia ettikleri arkadaşlarımızı bu şekilde tehdit etiyor. Biz o zaman da gerekli şikayetlerimizi yaptık. Ne yazıkki aynı durum yine tekrarlandı. Yolcuları korkuyor. Bu konunun artık tekrarlanmaması gerekiyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kozcağız Beldesi Ekrem Özen Kumluca Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title