Haberler

Bartın'da Spor Alanında 'Yıl Enleri' Ödüllendirildi

Bartın’da düzenlenen şampiyona ve turnuvalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Bartın'da düzenlenen şampiyona ve turnuvalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından "Sporun En'leri Ödül Töreni" düzenlendi.

Bartın Fatih Ortaokulu'nda gerçekleştirilen törene Vali Nusret Dirim, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mali Sekreteri Reşat Günay, antrenörler ve sporcular ile okul öğrencileri katıldı.

Bartın Valisi Nusret Dirim, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamlı olmasını temenni etti. Vali Dirim, "Sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Spor kulüplerine de spora verdikleri destekten dolayı sporu toplumumuza benimsettiklerinden dolayı çabalarından dolayı da tebrik ediyorum. Bartın genç nüfusun yoğun olduğu bir ilimiz. Gençlerimizin bir çok alanda sağlıklı spor yapma imkanına sahip olduklarını memnuniyetle görüyoruz. Çok değerli sporcularımızın yetişmekte olduğunu da memnuniyetle görüyoruz. Bu töreni burada yapıyoruz ki ilk ve ortaokuldaki çocuklarımıza da bu bir örnek olsun. Başarı eğer ödüllendirilirse devam ve tekrar eder. Buradaki amaç tabi ki değer verilmesi gereken şeyleri topluma tanıtmak toplumda yeni başarıların ortaya çıkmasına yol açmaktır. Değer vermemiz gereken insanları gereken değeri vermeli ve saygıyı göstermeliyiz ve onu toplum tarafından tanınır hale getirmeliyiz. Bu tören için teşekkür ediyorum. Bir dünya şampiyonu Türkiye şampiyonu bir Bartın şampiyonu olmak kolay değil. Bu anlamda gençlerimizin gururunu sevincini yürekten paylaşıyorum başarılarının devamlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Demir Bartın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title