Haberler

Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Barbaros dizisi hakkında bilgiler!

Güncelleme:

Yeni başlayacan tarih dizilerinden birisi Barbaros, en beklenilen diziler arasında yer alıyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaros dizisi çok yakında TRT'de başlayacak. Peki dizinin konusu ne olacak? Dizinin senaristi kim? Başrol oyuncuları kimler? Dizi 2021 yılında mı başlayacak?

BARBAROS DİZİSİ NEDİR?

Barbaros, ES Yapım imzalı, yönetmenliğini Taylan Biraderler'in üstlendiği, senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınan, Ocak 2021'de başlayacak tarih ve kurgu türündeki Türk dönem dizisidir. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yer almaktadır. Dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı anlatılmaktadır.

BARBAROS DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Barbaros dizisi Ocak 2021 'de başlanması bekleniyor. Yani yeni yılda ilk bölümleri TRT 1 ekranlarında yer alacak.

BARBAROS DİZİSİ HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Dizinin hangi gün yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Fakat birçok dizi severler dizinin Çarşamba günü ekranlara geleceğini düşünüyor. Lakin dediğimiz gibi bu konu hakkında henüz kesin bir bilgi yok.

Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Barbaros dizisi hakkında bilgiler!

BARBAROS DİZİSİ KONUSU NE?

Dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatı anlatılmaktadır.

BARBAROS DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

- Engin Altan Düzyatan, Oruç Reis

- Ulaş Tuna Astepe, Barbaros Hayreddin Paşa

Henüz diğer oyuncular kimler açıklanmadı. Açıklandığında haberimize ekleyeceğiz.

BARBAROS DİZİSİ YÖNETMEN VE SENARİSTİ KİM?

Senarist:

Cüneyt Aysan

Ozan Aksungur

Oğuz Ayaz

Yönetmen:

Taylan Biraderler

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Barbaros Hayreddin Paşa Engin Altan Düzyatan Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (5)

Meryem Seyrek:

Keşke hemen başlasa, çok güzel bir macera olur bize

0
0
yanıtYanıtla
Diriliş ertuğrul:

Selamun aleykum arkadaşlar. Keşke hayrettin paşayı engin altan düzyatan canlandırsaydı.

0
0
yanıtYanıtla
Ahsen:

Yine yeni bir efsane bizi bekliyor. Şimdiden geri sayım ne zaman olacak diye sabırsızlanıyorum. Başarılar dilerim

0
0
yanıtYanıtla
Fatma:

Sabırsızlıkla bekliyorum bu diziyi

0
0
yanıtYanıtla
Rajat:

Cok guzel film olajak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title