Haberler

Baraj final fragmanı izle! Baraj neden final oluyor? Baraj final bölümü izle! Baraj son bölümde neler oldu?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Baraj bugün FOX TV'de son kez seyirci ile buluşup vedalaşacak ve final yapacak. 39. Bölümde final yapacağı duyurulan Baraj neden final yapıldığı merak konusu oldu. Peki, Baraj neden final yapıyor? Baraj final fragmanı izle! Baraj neden final oluyor? Baraj final bölümü izle! Baraj son bölümde neler oldu? Baraj son bölüm izle! Baraj konusu nedir?

Ekranların sevilen dizisi Baraj bugün FOX TV'de son kez seyirci ile buluşup vedalaşacak ve final yapacak. 39. Bölümde final yapacağı duyurulan Baraj neden final yapıldığı merak konusu oldu. Peki, Baraj neden final yapıyor? Baraj final fragmanı izle! Baraj neden final oluyor? Baraj final bölümü izle! Baraj son bölümde neler oldu? Baraj son bölüm izle! Baraj konusu nedir? İşte detaylar haberimizde…

BARAJ FİNAL FRAGMANI İZLE!

BARAJ NEDEN FİNAL OLUYOR?

Baraj dizisi hem hikayenin bir sezon oluşu, hem FOX TV devam etmeme kararı nedeniyle final yapıyor. Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük gibi gençler şimdiden yeni dizilerle anlaştığı bilgisi geliyor. Bu sebeple Baraj dizisi kesin olarak final yapacak.

BARAJ SON BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Zahra'nın Tarık'ı ifşa etmesi, Nehir ve Nazım'ın gerçekleri görmesini sağlamıştır fakat Tarık ve Bahar'ın planı Zahra'nın kısa sürede suçlamasını geri almasına ve Nehir'le Nazım'ın elinde delil kalmamasına sebep olur. Nehir ve Nazım tüm gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışırken Halit'in de olanları öğrenmesi gözünü kan bürümesine sebep olur. Bahar'ın Azra hakkındaki gerçekleri öğrenmesinin ise herkesin hayatını derinden etkileyecek sonuçları olacaktır.

BARAJ SON BÖLÜM İZLE!

BARAJ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Nazım'ın (Feyyaz Duman),internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir'le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor.

Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir.

Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır.

BARAJ FİNAL BÖLÜMÜ İZLE!

BARAJ 39. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title