Haberler

Banvit Antrenörü Ernak: Anadolu Efes Hatalarımızı Cezalandırdı

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü Baş antrenörü Selçuk Ernak 92-87 yenildikleri Anadolu Efes müsabakasına ilişin açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes'i almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik eden Ernak, "İlk yarı planlarımızı sahada uygulayamadık. Rakibimize çok kolay fırsat verdik. İkinci yarı daha iyi ve kendimize yakışır şekilde mücadele ettik. Ancak burada çok basit ve akılsızca hatalar yaptık. Akıllı bir takım gibi davranamadık. Anadolu Efes'te bizim bu hatalarımızı cezalandırdı. Bu seviyede maçlar çok fazla basit hataları kaldırmıyor. Önümüzde Ulep Avrupa Kupası var. Dikkatimizi toplayıp,kupada başarılı olmaya çalışacağız" dedi.

DUSAN IVKOVİC: GALİBİYETİ HAK ETTİK

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic'de açıklamasında "Öncelikle zor, sert ve heyecanlı bir maç oldu. Maçın sonunda kazanmayı hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum" dedi.

Maçın bir bölümünde seyirci desteğini alan Banvit'in 14 sayı öne geçmemize rağmen bu sayı farkını kapattığını dile getiren Ivkovic, "Takım olarak bu bölümde Banvit'in uyguladığı baskı sonucunda oyun kontrolünü kaybettik. Maçın sonunu biraz daha akıllı oynayarak kazandık. Bu maçtan büyük dersler çıkardık. Özellikle kaybettiğimiz 3 maçtan sonra bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Banvit'i Ulep Avrupa Kupasında gösterdiği başarıdan dolayı da ayrıca tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Dusan Ivkovic Anadolu Efes Banvit Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title