Haberler

Bandırma'da 5 bin kişi fener alayında yürüdü

Güncelleme:

BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'ncu yılı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi.

BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'ncu yılı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi.

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayına 6. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Selahattin Akalp, Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP İlçe Başkanı Selim Panç, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Burhan Deniz, İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, Belediye Meclis üyeleri, STK'lar ve 5 bine yakın Bandırmalı katıldı.

Ordu Caddesi ve Hamit Kaplan Caddesini birleştiren kavşakta oluşturulan kortej, Cumhuriyet Meydanına hareket etti. Yaklaşık 2 kilometrelik yol boyunca 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ne Mutlu Türk'üm diyene' sloganları atıldı ve Andımız okundu. Bsiklet, motosiklet ve atlı grupların eşlik ettiği kortejde dev Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün posteri taşındı. Korteje anne ve babalarıyla birlikte katılan çocuklar da kutlamalara renk kattı. Cumhuriyet Meydanında sona eren kortej yürüyüşünün ardından Gripin Konseriyle etkinlik sona erdi.

Cumhuriyet Meydanında halka seslenen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, 30 Ağustos Zaferinin emperyalizme karşı kazanılan önemli bir zafer olduğuna işaret etti. Tosun, "Bugün buradaysak sadece ve sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dehasıyla buradayız. Bugün belki birçok yerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını bile anmaktan korkanlar, yavaş yavaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını anmaya başladılar ama artık çok geç. Biliyorum ki vatandaşlarımız, Bandırmalı hemşerilerim zamanı geldiğinde gereğini yapacaklardır. Önümüzde 17 Eylülümüz var. 15, 16, 17'sinde sevgili Bandırmalı hemşerilerimiz için güzel sürprizlerimiz var. Önümüzdeki hafta açıklayacağız. 20'sinden sonra 1 hafta kitap günlerimiz var. Kitap günlerinden sonra güzel bir konserimiz tekrardan olacak. Normalleşmeyle beraber hepimiz eski mutlu güzel günlerimize kavuşacağız. Buradan Bandırmalı hemşirelerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum." diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Hisarcık Bandırma Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title