Haberler

Balıkesir Üniversitesinde ilk bal hasadı gerçekleştirildi

Güncelleme:

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen tarımsal ve hayvansal üretim çalışmalarına arıcılık da eklendi.

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen tarımsal ve hayvansal üretim çalışmalarına arıcılık da eklendi. Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2020 yılı Mayıs ayında başlatılan arıcılık faaliyetleri, yılın ilk bal hasadı ile taçlandı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Çağış Kampüsünde gerçekleştirilen ilk bal hasadına katılarak, Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Azman'dan gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, çalışmalarda emeği geçenleri tebrik ederken, gerçekleştirilen üretimin hayırlı ve bereketli olması dileklerinde bulundu. Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Azman da üretim faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'a teşekkür etti.

Rektör Kuş: "Güvenli bal üretimi"

Rektör Prof. Dr. İlter Kuş konu hakkında yaptığı değerlendirmede, üniversite bünyesindeki üretim faaliyetlerinin hız kesmeden yeni alanlar eklenerek devam ettiğini vurgularken; "Arıcılık faaliyetlerindeki amacımız, öncelikle Veteriner Fakültesi öğrencilerimize arı yetiştiriciliği, arı hastalıkları ve hastalıklarla mücadele ile güvenli bal üretimi konusunda uygulamalı bilgiler vermektir. Bunun yanında Üniversitemiz ve ilimiz araştırmacılarına materyal temin etmek ve onların çalışmalarına destek olmaktır. Bu başlangıcın hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title