Haberler

Balıkesir Sgk Binası 28 Milyona Manchester Cityli İlkay Gündoğan ve Ailesinin Oldu

İNGİLTERE'nin Manchester City takımında oynayan Balıkesirli futbolcu İlkay Gündoğan, babası İrfan Gündoğan ve kardeşi İlker Gündoğan'la birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin satışa çıkardığı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü binasını 28 milyon TL'ye aldı.

İNGİLTERE'nin Manchester City takımında oynayan Balıkesirli futbolcu İlkay Gündoğan, babası İrfan Gündoğan ve kardeşi İlker Gündoğan'la birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin satışa çıkardığı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü binasını 28 milyon TL'ye aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan satın aldığı 5 katlı SGK Balıkesir İl Binası'nı satışa çıkardı. İngiltere'nin Manchester City takımında oynayan Balıkesirli futbolcu İlkay Gündoğan'ın babası İrfan Gündoğan'ın iki oğlu İlkay ve İlker adına kurduğu Günil İnşaat Turizm İthalat İhracat Gıda ve Sanayi Ticaret A.Ş. 28 milyon lira verip, ihaleyi kazandı. İhaleye başka katılan firma olmadı. GÜNİL İnşaat'ın İzmir Torbalı'da faaliyetini sürdürdüğü öğrenildi.

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "İlkay Gündoğan Balıkesirli hemşehrimiz. Ailesi Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nden. İlkay Gündoğan'la daha öncede temaslarımız oldu. Balıkesir'de düzenlediğimiz mahalle ligi şampiyonu olan Susurluk ve Edremit takımlarını Dortmund'ta ağırlamıştı. Bu yıl Manchester City'e transfer oldu ve şampiyon olacak takımları da İngiltere'ye davet etti. İlkay Gündoğan, Balıkesir'e yatırım yaparken hem Türkiye'ye döviz kazandırdı, hem Balıkesir kazadı, hem de belediyemiz kazandı. 8.5 milyon liraya belediyemizin aldığı binayı biz 28 milyon liraya sattık. Satışı İzmir'de inşaat işleriyle uğraşan babası İrfan Gündoğan aracılığı ile yaptık" dedi.

Gündoğan ailesinin satın aldığı SGK binası, Balıkesir'in Saat Kulesi, Şadırvan gibi tarihi yapılarının da yer aldığı Hacıilbey Mahallesi'nde, kent merkezinde bulunuyor. 4 bin 453 metrekarelik arsa üzerindeki bina, toplam 7 bin metrekarelik kapalı alana sahip. SGK'nın halen il müdürlüğü olarak kullandığı bina önümüzdeki günlerde boşaltılacak. SGK Bursa yolu üzerinde tamamlanmak üzere olan yeni binasına taşınacak. Gündoğan ailesinin SGK binasını yıkıp, yerine iş merkezi ya da konutlar yapması bekleniyor.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu İrfan Gündoğan İlkay Gündoğan Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte çıktı mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title