Haberler

Balıkesir'de Motosiklet Kazası Yapan Gencin Bacağı Dikildi

Balıkesir'n Bandırma İlçesinde Geçirdiği Motosiklet Kazasının Ardından, AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'in Desteği ile İstanbul'a Getirilen Gencin Bacağı Başarılı Bir Operasyonla Dikildi.

Balıkesir'n Bandırma ilçesinde geçirdiği motosiklet kazasının ardından, AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'in desteği ile İstanbul'a getirilen gencin bacağı başarılı bir operasyonla dikildi.

İstanbul'da da gencin yakınlarını yalnız bırakmayan AK Parti Milletvekili Çömez, "Ben elimden geleni yaptım. Hızlı bir feribot ayarlayarak gece yarısı yaralı arkadaşı İstanbul'a getirdik. Bir ameliyat geçirdi ve şuanda durumu iyi" dedi.

Bandırma ilçesinde gece saatlerinde 2 motosikletin çarpışması sonucu yaralanan Tamer Kaygısız'ın bacağı kopmuş ve olayın AK Parti Milletvekili Turhan Çömez'e iletilmesi üzerine yaralı genç hızlı feribotla İstanbul'a getirilmişti.

Vatan Hastanesi'nde tedavi altına alınan Tamer Kaygısız'ın kopmak üzere olan bacağı 7 saat süren bir operasyonun ardından başarılı bir şekilde dikildi. AK Parti Milletvekili Turhan Çömez, yaralı genci ve yakınlarını hastanede de yalnız bırakmadı.

Çömez, "Ben bu olayı duyduktan sonra elimden geleni yaptım. Kazayı duyduktan sonra önce gece görüşlü helikopter aradım. Maalesef bulamadım. Bunun için deniz otobüsleri şirketini aradım. Bir tane hızlı feribot ayarladım. Çocuğu iki buçuk saatte İstanbul'a getirdik. Genç arkadaşımızı buraya getirmeden hastane ile de gerekli görüşmeleri yapmıştım. Biz gelmeden önce ekip hazırdı. Ve çocuk ameliyata alındı. Ameliyatın da iyi geçtiğini söyledi doktorlarımız. Az önce de yoğun bakımdan çıktı. Biz vatandaşlarımıza elimizden gelen desteği yapıyoruz. İki tane cep telefonum var. İsteyen bu telefonlardan ulaşabiliyor" dedi.

Yeni ameliyattan çıkan Tamer Kaygısız ise "Kaza anını hatırlamıyorum. İlk işim çıktıktan sonra bana yardımcı olan milletvekili ile tanışmak olacak" şeklinde konuştu.

Yaralı genci ameliyat eden El Cerrahisi ve Mikrocerrahi Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Polatkan, "Bize önceden haber verilmişti. Ekiplerimiz zaten hazır hale getirilmişti. Bize deniz yolu ile getirildiği söylendi. Getirildiği zaman hemen müdahaleye aldık. Sağ ayağı kopmuş ve sadece bir parçası tutuyordu. Ve sağ kolunda zedelenmeler ve ezikler vardı. Ameliyata girdiğimizde önce hastanın yaşama fonksiyonlarını ön planda tuttuk. Göğsündeki yarayı önce tedavi ettik. Daha sonra da anestezi vererek yarı baygın bir şekilde hastamıza müdahale ettik. Hastanımızın ameliyatı 7 saat sürmüştür ve başarılı geçmiştir. İyileşme sürecide 6 ay içinde kendini gösterecektir. Hastamızın durumu iyidir" diye konuştu.

Tamer Kaygısız'ın yakınları da milletvekili Çömez'e ilgisinden dolayı teşekkür ederek, Tamer Kaygısız'ın durumunun iyi olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

(MH-ME-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title