Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanıyor

Güncelleme:

Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Bilecik ve Yalova'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Bilecik ve Yalova'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Bursa'da, Heykel semtindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende, anıta çelenklerin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursalıların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Bazı milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşların katıldığı tören, şiirlerin okunması, mehteran ve kılıç kalkan ekiplerinin gösterileriyle sona erdi.

Eskişehir

Vilayet Meydanı'ndaki törende Vali Erol Ayyıldız, Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zafer Bayramı mesajı okundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) adına Hava Pilot Binbaşı Ekrem Kabay'ın konuşmasıyla program tamamlandı.

Törene, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, daire müdürleri ile diğer ilgililer katıldı.

Balıkesir

Balıkesir'de, Atatürk Anıtı önünde yapılan törende Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenkleri bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Garnizon Komutanı Vekili Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Bakım Albay Dr. Tayfun Türkoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay ile diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Kuvayi Milliye Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte ise Vali Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Albay Dr. Tayfun Türkoğlu, askeri araçtan vatandaşları selamladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günün anlam ve önemine ilişkin mesajı okundu.

Öğretmen Yüzbaşı Muhammed Mızrakçı'nın konuşması, öğrencilerin şiirler okuması ve askeri geçitle tören sona erdi.

Meydandaki törende, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Adil Çelik ve Belgin Uygur, CHP milletvekilleri Ahmet Akın ve Fikret Şahin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve vatandaşlar hazır bulundu.

Kütahya

Zafer Meydanı'ndaki törende, Kütahya Valisi Ali Çelik, Garnizon ve Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Alim Işık, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Törene, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve diğer ilgililer katıldı.

Çanakkale

Çanakkale'deki tören, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit ile Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nı müteakip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zafer Bayramı mesajı okundu.

TSK adına Deniz Binbaşı Alpaslan Yavaş'ın konuşmasının ardından tören tamamlandı.

Programa, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, siyasi partilerin temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilecik

Bilecik Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören, Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu ve Belediye Başkanı Semih Şahin tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Jandarma Personel Teğmen Yusuf Yetişir'in konuşmasının ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler seslendirildi.

Tören, Valilikte tebriklerin kabulünün ardından şehitlikte devam etti. Protokol üyeleri tarafından şehit mezarına çiçek bırakıldı, Kur'an-ı Kerim tilavetine yer verildi. Saygı atışıyla süren programda Vali Vekili Kadiroğlu, şehitlik defterini imzaladı.

Etkinliklere, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, daire müdürleri ve askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.

Yalova

Yalova'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki programda Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye başkanlığı çelenkleri bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Muammer Erol, Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, halkın ve törene katılanların bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunduğu programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapılarak, öğrenciler tarafından şiirler seslendirildi.

Halk oyunları gösterisi ve resmigeçit töreninin ardından kutlamalar, Vali Erol'un makamında tebriklerin kabulü ile son buldu.

Törene, AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Memleket Partisi Yalova Milletvekili Özcan Özel, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Garnizon Komutanlığı Belediye Başkanlığı Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
title