Haberler

Balıkesir Başarılı Köy Okuluna 12 Bilgisayar

Başarılı köy okuluna 12 bilgisayarBALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nin kırsal mahallesi Çakmak'ta ilk ve ortaokula, General Elektrik Firması tarafından 12 adet düzüstü bilgisayar hediye edildi.

Başarılı köy okuluna 12 bilgisayar

BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nin kırsal mahallesi Çakmak'ta ilk ve ortaokula, General Elektrik Firması tarafından 12 adet düzüstü bilgisayar hediye edildi.

General Elektrik A.Ş. Doğu Avrupa Satın Alma Müdürü Müge Kubilay, Ayvalık Halk Eğitim Müdürlüğü'nde bilişim teknolojileri öğretmeni Sercan Ünlü ile iletişime geçerek TEOG'da üst üste birinci olan, İngilizce'de özel bir okulu geçerek başarısını arttıran Çakmak İlk ve Ortaokulu için bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Kubilay, başarılı okula 12 dizüstü bilgisayar teslim etti. Fiziki yetersizlik nedeniyle henüz bilgisayar sınıfı oluşturulamayan okulda öğrenciler heyecanla bilgisayarların başına geçti. Öğretmenlerin çok hevesli, çocukların ise çok başarılı olduğunu kaydeden Kubilay, "Umarım bilgisayar sınıfı da açılır, teknolojiyi yakından tanırlar" dedi.

"EĞİTİME YAPILAN YATIRIMLAR ÇOK KIYMETLİ"

Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Serkan İnce ve bilişim teknolojileri öğretmeni Sercan Ünlü, bilgisayarların Okul Müdürü Yılmaz Ateş'e teslimi sırasında Müge Kubilay'a eşlik etti. Eğitime desteğin önemine dikkat çeken Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, "Eğitime destek veren insanları görmek güzel. Bizi çok mutlu ediyor. Bu alana yapılacak yatırımlar çok kıymetli, insana yapılan yatırımın çıktılarını çok farklı görebiliyorsunuz. Tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Görgülüarslan, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan çiçek buketleri ve hediyeleri Kubilay'a verdi. Bilgisayarların başına heyecanla geçen öğrencilerle sohbet eden Görgülüarslan, daha sonra okul yönetimi ve öğretmenlerle kısa bir toplantı yaptı.

Ayvalık'taki 6 kırsal mahalleden gelen 145 taşımalı öğrencinin eğitim gördüğü okulda fiziki yetersizlikten ötürü bilgisayar sınıfı oluşturulamayacağı, ancak yemekhanenin bir bölümünde bilgisayarlar için kullanım alanı hazırlanacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Görgülüarslan Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title