Haberler

Bakanlar Kurulundaki Değişiklik

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan, bugün gerçekleştirilen kabine revizyonuna ilişkin "Yeni kabinede dış ilişkilerde sürekliliğin sağlanıyor olmasından memnuniyet duyuyoruz" ifadesini kullandı.

Vardan, yazılı açıklamasında, yeni Bakanlar Kurulunun Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

İş dünyası olarak, bugünden itibaren görev alan kabinenin geçmiş dönemde başlatılan reformlara her alanda devam edeceğine inandıklarını dile getiren Vardan, şunları kaydetti:

"Ülkemiz iş dünyasının dış ekonomik ilişkilerini yürütmekle görevli kurumu DEİK olarak, bilhassa yurt dışı temaslarda uzun süreli ve sürdürülebilir ilişkilerin çok önemli olduğu bilinciyle, yeni kabinede dış ilişkilerde sürekliliğin sağlanıyor olmasından memnuniyet duyuyoruz.

Bu çerçevede 2019 yılına kadar, ekonomik büyümeyi önceliklendiren ve Türk iş dünyasının beklentilerine cevap verecek ekonomik dönüşüm programlarını heyecanla bekliyor; mükümetimizle omuz omuza çalışmaya her zamanki gibi hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Ömer Cihad Vardan Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title