Haberler

Bakan Yılmaz Kocaköy'de

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, seçim çalışması kapsamında beraberindeki Diyarbakır milletvekili adaylarıyla birlikte Kocaköy İlçesi'ni ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Milletvekili adayları Mehmet Salim Ensarioğlu, Durdane Yalar, Ali İhsan Merdanoğlu, Netice Arslan, Mustafa Elgörmüş, Abbas Barış, Alaattin Parlak ile birlikte Kocaköy İlçesi'ni ziyaret etti.

Kocaköy İlçesi'nde ilk olarak Hükümet Konağı'nı ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kaymakam Sercan Gökdemir'den ilçenin sorunları ve projeleri hakkında brifing aldı.

Eğitime önem vereceğiz

Bakan Yılmaz, brifingin ardından yaptığı açıklamada, Kocaköy'de lise ölçeğinde sıkıntının olduğuna işaret ederek, "Bununla ilgili gereken ne varsa yapacağız. Eğitime önem vereceğiz. Özellikle kız çocuklarımıza çok daha fazla önem vereceğiz. Kadınlarımızın ve kızlarımızın bizim açımızdan ayrı bir önemi var. Ama ana unsur eğitimdir. Eğitim dışında sağlıkta da bir devrim yaşadık. Geçmiş yıllarda birçok insanımızın sağlık güvencesi yoktu. Biz bunların önüne geçtik. Vatandaşlarımızda bundan çok memnun. Diğer taraftan standartlar yükseliyor ve daha iyileri isteniyor. Bizde hep iyilerini her zaman yapacağız. Bu bölgelerimiz bizim için çok önemli. Doğu ve Batı dengesini sağlamaya çalışıyoruz. Ayın zamanda buradaki bölgeler arası dengesizliği de kaldırmaya çalışıyoruz. Bu bölgenin hızlı bir şekilde gelişmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Bakan Yılmaz daha sonra Kocaköy İlçe Milli eğitim Müdürü Osman Erman'dan ilçenin eğitim düzeyi, öğrenci ve öğretmen sorunları ile Kocaköy'deki lise eksikliği ile ilgili bilgiler aldı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cevdet Yılmaz Mehmet Salim Diyarbakır Kocaköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title