Haberler

Bakan Soylu'dan Baykal'a Çağrı: Bakanlığa Gel, Kumpası Gösterelim

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, "Şu anda 30'un üzerinde operasyon var. Son 2 günde yaklaşık 700 PKK ve KCK'lının şehir bağlantıları tespit edildi ve hepsi gözaltına alındı. Devlet, milletin ortaya koyduğu iradeyle çalışmaya aynı kararlılıkla devam etmektedir" dedi.

HEKTORU SEVDİ, POLİSLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Sabah saatlerinde özel uçakla Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, parti otobüsüne binerek Rize'ye hareket etti. Rize kent girişinde oluşturulan kontrol noktasında görev yapan polislerle selamlaşan Bakan Soylu, yetkililerden bilgi aldı, narkotik köpeği Hektor'u sevdi, ardından da polislerle birlikte anı fotoğrafı çektirerek başarı dileklerini iletti.


MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bakan Süleyman Soylu Rize'de muhtarlar, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Anayasa değişikli, Cumhurbaşkanı hükümet sistemi ve referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Soylu, yeni sistemle Türkiye'nin daha da güçleneceğini söyledi.

"KILIÇDAROĞLU'YLA SANA KASET KUMPASINI KİM KURDU GÖSTERELİM"

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın, "Beşer şaşar. Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın" sözlerine tepki gösteren Bakan Soylu, "Aynı şaşkınlıkları devam ediyor. Aynı öfkeleri, kinleri devam ediyor. Ne kadar gizlemeye çalışırlarsa çalışsınlar aynı garezleri devam ediyor. Deniz Baykal'ı gördünüz. Deniz Baykal, sana söylüyorum; ben İçişleri Bakanıyım. Sen referandumla uğraşacağına sana tuzak kuranlara ait bir, iki cümle söyle de milletin gönlü rahatlasın yahu. Kendisini savunamayan bir adamdan memlekete ne fayda gelir? Haydi söyle. Ben söyleyeyim. İçişleri Bakanı olarak söylüyorum. Yüreğin yetiyorsa İçişleri Bakanlığı'na gel, Kemal Kılıçdaroğlu'yla sana kaset kumpasını kim kurdu gösterelim. Onların elinin altında oyuncak olmayın ve bu millete ayıp etmeyin. İftira atmayın. Senin aklın bu saate kadar bu işlere ermemişse, peygamber efendimizi alet edecek, bu işlerle ilgili de konuşacak hale düşmemeni isteriz. Ayıptır. Kutsallar üzerinde değerlendirmelere gitmemeni isteriz. Bu yanlıştır" dedi.


"YAKLAŞIK 700 PKK VE KCK'LININ ŞEHİR BAĞLANTILARI GÖZALTINA ALINDI"

Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Bakan Soylu şöyle devam etti:

"Terörle mücadelemiz top yekün devem etmektedir. Bunu sağlayan ve gerçekleştiren irade dim dik ayaktadır. Evlatlarımız orada. Lice'de 7 binin üzerinde evladımız terörle mücadeleyi kırsal alanda sürdürüyor. Şu anda 30'un üzerinde operasyon var. Arkadaşlarımız birazdan açıklayacak. Yaklaşık 700 PKK ve KCK'lı teröristin şehir bağlantıları tespit edildi ve hepsi gözaltına alındı. Devlet, milletin ortaya koyduğu iradeyle çalışmaya aynı kararlılıkla devam etmektedir. Terörle mücadelemiz sürecek. Ama terörizmle de mücadelemiz devam edecek. Sadece teröristle mücadele etmiyoruz. Sosyal planda, ekonomik ve kültürel planda bütün adımlarımızı atıyoruz."

"REKOR EVET OYU BEKLİYORUZ"

Rize'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi olduğunu hatırlatan Bakan Soylu, rekor evet oyu beklediğini ifade ederek konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Deniz Baykal PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title