Haberler

Bakan Selçuk'tan 'özür' paylaşımı: Vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimle ilgili olarak paylaşımda bulundu ve "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur" dedi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle eğitime uzun bir süre ara verilirken, İlkokulda tüm kademeler ile 8 ve 12. sınıfların yüz yüze eğitime 1 Mart'ta başlayacağı açıklanmıştı. Ancak, yarın yapılacak kabine toplantısından çıkacak kararlara göre hareket edileceği için yüz yüze eğitimde 2. aşamaya geçişin 1 gün ertelendiği bildirildi.

"ÖZÜR DİLERİM"

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim" dedi.

"VAKA ARTIŞI YENİDEN DEĞERLENDİRME ZORUNLULUĞUNU DOĞURMUŞTUR"

Selçuk açıklamasının devamında, "Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Bakan Selçuk'tan 'özür' paylaşımı: Vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Ziya Selçuk Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir?
500

Yorumlar (37)

birgenç:

özre gerek yoktu bakanım sen elinden geleni yapıyorsun ve biz bunu görüyoruz Allah seni başımızdan eksik etmesin

66
103
yanıtYanıtla
veli:

Önce çocuklarımızın sağlığı. Eğitim önemli fakat sağlık çok çok daha önemli. Yok sınavlar yok okulların bir an önce açılması çocuklarımızın sağlığından hiçbir zaman önemli değildir. Bunlar er geç telafi edilir. Allah göstermesin kaybedilen canlar geri gelmiyor. Bunun için yetkililerden sağlıklı kararlar almayı temenni ediyoruz ve istiyoruz.

98
30
yanıtYanıtla
UFUK:

Kesin öğretmensin alıştın 1 yıldır yatmaya tabi sende haklısın

yanıt12
yanıt61
cingöz:

ufuk denilen idiot insan kendini kendi gibi bilirmiş yazdığın cümleden ne olduğun belli oluyor ne olmadığın hatta

yanıt0
yanıt0
ALİ CANNN:

UFUK ÖĞRETMENLER YATMIYOR NORMALDE OKUL ORTAMINDAN DAHA ZOR OLAN BİLGİSAYARIN KARŞISINDA SABAH 8: 30 DAN AKŞAM 20:20 YE KADAR DERSİNİ İŞLİYOR OKULDA DERS İŞLEMEK DAHA KOLAY

yanıt0
yanıt0
cano:

öğrenciler çok heyecanla beklemiyor okulların açılması . hangimiz okula derslere koşa koşa giderdik. önemli olan sağlık gerisi boş

92
30
yanıtYanıtla
OFLU TÜRK:

BU YIL EBA DEVAM ETSİN OKULLAR AÇILMASIN ÖYLE AÇILDI AÇILACAK OLUNCA İNSANLARIN KAFASI KARIŞIYOR AÇILMAYACAK DİYİN HERKES İŞİNE BAKSIN

80
7
yanıtYanıtla
SEKOCAN:

SAYIN BAKAN ÖZÜR DİLENECEK BİR DURUM YOK EĞİTİM DURSUN ÖNEMLİ DEĞİL ÇOCUKLARIN GELECEĞİ YETER Kİ TATİL YERLERİ İŞLEŞİN BURSADA KAYAK YAPSINLAR ANTALYA''DA DENİZE GİRSİNLER HER PARTİNİN KONGRELERİ YAPILSIN , TV LERDE SAÇMA SAPAN MESAFESİZ PROGRAMLAR DİZİLER YAPILSIN GEREK YOK GARBİBAN KAHRINI ÇEKER ZATEN BU PANDEMİNİN DAHA BETER OLACAK DURUMA GELECEĞİZ MERAK ETMEYİN BU VİRÜSÜ ARAR HALE GELECEĞİZ

63
11
yanıtYanıtla
Acayip:

Hep söyledim yine söylüyorum. Salgınla savaşırken okulları açmayı bırakın bunu düşünmek bile katliama sebep olmaktır. Hiç bir akıl ve mantık bunu açıklayamaz. Aklı başında dediğimiz koca insanlar tedbirsizlikleri yüzünden salgını yayarken çocuklardan bu ihtimamı nasıl beklersiniz? Bu çocuklar okulda virüsü kapıp evlerine getirmeyecekler mi ? Bırakın artık kardeşim şu işin peşini. Gerekirse 5 sene cahil kalalım. Çocuklar okula 6 değil 11 yaşında başlayacak olsalar bile ölü olmalarından iyidir.

55
14
yanıtYanıtla
Devrim şart:

Özrünü kabul etmiyoruz sonuç

29
35
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title