Haberler

Bakan Kılıç: "Göztepe ve Karşıyaka Statları 15'er Bin Kişilik Olacak"

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İzmir'e yapılması planlanan Göztepe ve Karşıyaka statları hakkında açıklamada bulundu.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, İzmir'e yapılması planlanan 2 stat hakkında TOKİ Başkanı Ahmet...

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İzmir'e yapılması planlanan Göztepe ve Karşıyaka statları hakkında açıklamada bulundu.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Kılıç, İzmir'e yapılması planlanan 2 stat hakkında TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile görüştüklerini söyledi. Statların ihalesinin 2014'ün Ocak ayında yapılacağını belirten Suat Kılıç, Göztepe ve Karşıyaka için yapılacak statların 15'er bin kişilik olacağını, statların yapılacağı arsaların daha fazla kapasiteye imkan vermediğini dile getirdi.

Göztepeli taraftarların kapasitenin yükseltilmesi taleplerine ise Bakan Kılıç, "Göztepe'de koltuk kapasitesini artırmak için arsayı değiştirmek şart. Bu da hem zaman kaybı hem de kulüp ekonomisi için kayıp" şeklinde yanıt verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Haluk Karabel Karşıyaka Twitter İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title