Haberler

Bakan Günay Sakarya Standı'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Sakarya Standı protokol ve ünlüleri ağırlıyor.

Travel Turkey İzmir Fuar'ındaki Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ; "Sakarya'nın güzelliklerini İzmir'de de tanıttıkları için yetkililere teşekkür etti.

Türsab, İzfaş ve Hannover Messe Internatıonal'ın İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda, 6 - 9 Aralık 2012 tarihleri arasında ortaklaşa düzenlediği "Travel Turkey İzmir'e; "Adapazarı Belediyesi, Taraklı Belediyesi & Taraklı Termal, Tuna Tan ve Elmas Garden Inn ile birlikte katılan Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün standı ilk günü yoğun ziyaretçi akınına uğradı.

Protokol ve ünlü akını

Travel Turkey İzmir'deki 3 Holl'de bulunan Sakarya standı ziyaret eden; Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Sakarya eski Valisi olan İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Sakarya eski Emniyet Müdürü olan İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Balıkesir, Çorum ve Düzce Valileri ile Çağatay yollarda Program Yapımcısı ve Sunucusu Çağatay Şahin; yetkililerle sohbet ederek, Sakarya'nın turizmi hakkında bilgi aldı. Bakan Günay ayrıca; özellikle Tuna Tan'ın standını da ziyaret ederek, meşhur kabak tatlısından tattı.

Sakarya Standı

Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz ve AFA Kültür Merkezi Sorumlusu Volkan Nurcalı'nın koordinatörlüğünü yürüttüğü Sakarya standında; Elmas Garden Inn'de Genel Müdür Mehmet Yüce, Tuna Tan'dan Kemal Tan, Adapazarı Belediyesi'nden Kültür Müdürü Özkan Gümülcineli, Taraklı Belediyesi'nden Başkan Yardımcısı Naim Nalbant, Şahin Akı ve Hasan Arvasi görev alıyor. Standın Hostesliğini ise Teodara Toni yapıyor.

Çağatay yollarda Sakarya'ya geliyor

Çağatay yollarda Program Yapımcısı ve Sunucusu Çağatay Şahin; Elmas Garden Inn'de sponsorluk anlaşması konusunda Genel Müdür Mehmet Yüce ile görüşerek, aldığı olumlu cevap sonrası, yakın bir zamanda geleceği Sakarya'da gün boyunca tanıtım çekimleri yapacağınız söyledi.

Sakarya'ya turist akacak

Stantlarını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve İzmir Valisi M. Cahit Kıraç'a teşekkür eden Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz; "Bir takım seyahat acentalarıyla görüşerek, onların Sakarya'ya Turist getirmesini sağlıyoruz. Burada değişik illerin ve acentaların standını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Fuarı ziyaret eden özel müteşebbislerle Sakarya'daki muadilleriyle tanıştırıyoruz " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ertuğrul Günay Tuna Tan Sakarya İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title