Haberler

Bakan Çavuşoğlu, Özge'yi Ziyaret Etti

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, babasının 150 liralık düzeneği ve protez bacağıyla adım atan 3 yaşındaki Özge Yıldırım ve ailesini Antalya'daki evlerinde ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ziyaretinde Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve İl Başkanı Rıza Sümer eşlik etti. Özge ve babası Ali İhsan Yıldırım, Bakan Çavuşoğlu'nu kapıda karşıladı. Babasının kucağındaki Özge'nin elini öpen Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Yıldırım ailesinin oturduğu daireye gitti. Oyuncak bebek hediye ettiği Özge ile uzun süre ilgilenen Bakan Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'de bir hassasiyet oluştuğunu söyledi.

Bakan Çavuşoğlu şunları kaydetti:

"Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, başbakanımız da keza öyle. Kendisiyle Moldova'da dün ve bugün beraberdik. Ben bu sabah ayrıldım. Hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımız sizi ziyaret ettiğimi biliyor. Yakından da ilgilenmemiz için talimat verdiler. Zaten bizler de arkadaşlarımız da hassasız. Hem hukuki süreci hem de sağlığıyla ilgili, nakil, tıbbi işlemler, tedavilerle ilgili süreci yakından takip edeceğiz. Tabi bu hukuki süreci başsavcı ve yargı ile ilgili arkadaşlar takip eder. Bunlar bizim takip ettiğimiz konular değil."

"SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ"

Antalyaspor'un Adanaspor'la oynadığı maçtan sonra dönüşte meydana gelen kazada yaralanan Antalyaspor taraflarından Şükrü Ünal'ı da tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret ettiğini belirten Bakan Çavuşoğlu, "Orada da gündeme geldi. Hem kolunu kaybeden Antalyaspor taraftarımızı ve derneği ziyaret ettik. Hocalarımızla, Rektör beyle, başhekimle görüştük. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi biliyorsunuz organ nakli konusunda dünyaca ünlü. Prof. Dr. Ömer Özkan da öyle. Ömer Özkan hoca bizzat süreci takip edecek. Tıbben yapılması gereken ne varsa ona doktorlarımız karar verir. Ama diğer konularda, maddi konular da zaten bir sıkıntı yok. Bizzat Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı var. Önemli olan Özge'nin mutlu olması" diye konuştu.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu İhsan Yıldırım Antalyaspor Ali Bakan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title