Haberler

Bakan Bozkır, Avusturya Cumhurbaşkanı Fischer Tarafından Kabul Edildi

Bakan Bozkır, Avusturya Cumhurbaşkanı Fischer tarafından kabul edildiİhsan Ekici / Viyana/ 14 Nisan (DHA) - İki günlük çalışma ziyareti için Avusturya'nın başkenti Viyana'da bulunan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır Avusturya Cumhur Başkanı Heinz Fischer tarafından kabul edildi.

Bakan Bozkır, Avusturya Cumhurbaşkanı Fischer tarafından kabul edildi

İhsan Ekici / Viyana/ 14 Nisan (DHA) - İki günlük çalışma ziyareti için Avusturya'nın başkenti Viyana'da bulunan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır Avusturya Cumhur Başkanı Heinz Fischer tarafından kabul edildi. Beraberindeki T.C Büyükelçisi Hasan Göğüş ile tarihi Hofburg sarayında bir araya gelen bakan Bozkır, Cumhurbaşkanı Fischer ile basına kapalı bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Bakan Bozkır bu akşam Avusturya Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (ATIS) 20. Kuruluş yıldönümü kutlamalarına katıldıktan sonra Türkiye'ye dönecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Volkan Bozkır Heinz Fischer Avusturya Viyana Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title