Haberler

Otomobilin üstüne teras yapıp bagajında mangal yakan gençlere 6 bin lira ceza

Güncelleme:

Antalya'da, üzerine 'teras' kurulup, bagaj kısmında mangal yakılan otomobil ile caddelerde gezen sürücü Mehmet Şahin ve araç sahibi Murat Tokmak'a 6 bin liralık para cezası uygulandı. Otomobil, otoparka çekilirken Tokmak, "İçkim yok, kumarım yok. Ben de böyle para harcıyorum" dedi.

Daha önce içine havuz yaptığı otomobille gezdikten sonra aracına el konulan ve 2 bin 500 lira ceza ödeyen Murat Tokmak, bu sefer de üzerine teras kurduğu aracın bagaj kısmında mangal yaktı. Aracın üzerindeki terasa 2 kişi çıkarken, bagaja montajını yaptığı mangalda etleri pişiren Tokmak, trafiğe çıktı. Sürücü Mehmet Şahin ile Murat Tokmak, 10 dakika cadde ve sokaklarda tur attı.

POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Görüntülerin sosyal medya yayınlanıp, haber de yapılmasının ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Sivil Radar ekipleri, sürücü Mehmet Şahin ve araç sahibi Murat Tokmak'a ulaştı.

Aracın bagajında mangal yakan sürücüye ve araç sahibine para cezası uygulandı

6 BİN LİRA CEZA KESİLİRKEN ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ

Gezinti sırasında çekilen fotoğrafları gösteren polis, bu kişilerin kendileri olup olmadığını sordu. Polisin sorusuna olumlu yanıt veren Şahin ve Tokmak'a toplam 6 bin lira ceza kesilirken, araç da trafik otoparkına çekildi. Polisin elindeki görüntüleri izleyen Murat Tokmak, "Çok yakışıklı çıkmışım" dedi.

Aracın bagajında mangal yakan sürücü ve araç sahibine 6 bin TL ceza

"BİZ DE BÖYLE PARA HARCIYORUZ"

Daha önce de içine havuz yaptığı otomobile polisin el koyduğunu ve 2 bin 500 lira ceza kesildiğini söyleyen Tokmak, "Devletin kestiği parmak acımaz. Cezamız neyse öderiz. Biz bunu eğlenmek için çekmiştik. Yeteri kadar eğlendik. İçkimiz yok, kumarımız yok. Biz de böyle para harcıyoruz" diye konuştu.

Murat Tokmak, başka projelerinin de olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Şahin Murat Tokmak Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (51)

İbrahim:

Helal olsun adamlara düşünmüş yapmışlar cezaya üzüldüm şahsen

10
22
yanıtYanıtla
Kadir:

seninde zekan eksik biraz düşünsen belki fark edersin

yanıt4
yanıt0
Celyos:

Kardeşim adamlara neden kızıyorsunuz gırgır şamata yapıyorlar işte. Helal olsun

18
10
yanıtYanıtla
murat:

eğitim şart. eğer eğitemeyeceksek üreme kontrolü getirilmeli.

22
6
yanıtYanıtla
Yavuz:

Kimse kafasına göre birşey yapıp çıkamaz bu Devlet in kuralları var ihlal edersen cezayı yersin,tüm anne ve babalarında evlerinde kendine göre kanunları olduğu gibi yasağa uymayan evladına aferin mi diyorsun biraz trafikte saygılı olalım

11
15
yanıtYanıtla
Ysf:

Devletin kuralları var derken.Gariban hariç kime işliyor o kurallar.

yanıt24
yanıt4
ehue:

hangi devlet la yavuz sen nerde yaşıyon bi de hele

yanıt8
yanıt1
Tavsiye:

Görgüsüzlüğün arşa çıkmış hali

19
5
yanıtYanıtla
haplana haplana bu nesilde beyin kalmadı:

uyumuş mehkum iyi mehkümdür ha

yanıt1
yanıt0
dr:

bunlar mal laf anlamaz para degil hapis cezasi sart

11
11
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title