Haberler

Bafra Kaymakamı Kariyer Sohbeti Programının Konuğu Oldu

Güncelleme:

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "kariyer sohbeti" programının konuğu oldu.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından tüm Yurt Müdürlüklerinde düzenlenen eğitim seminerlerinden kariyer sohbeti programı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar İlçe Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Programda konuşan Bafra Kredi ve Yurtlar Kurumu, Milli Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Ünsal Uludağ, "Öğrencilerimizin bireysel gelişim, mesleki birikim, toplumsal yarar ve bunun gibi becerilerinin geliştiği düşüncesinden yola çıkarak düzenlediğimiz 'kariyer sohbeti' programımıza konuk olan Kaymamamız Ali Katırcı'ya teşekkür ederim" dedi.

Kaymam Katırcı ise öğrencilerle sohbetinde, "Kamu yönetimi ve yöneticilik konusunda öğrencilerimize önemli bilgiler verdik. Kaymakam ve kaymakamlığı, devlet erkanı, kamu yönetimi ve yöneticiliği tanımaları konusunda öğrencilerimize bilgiler verdik. Özellikle öğrencilerin karşılıklı soru cevaplarından ve ilgilerinden ötürü çok memnun oldum" diye konuştu.

Kariyer sohbetinin ardından öğrenciler sohbete katılan Kaymakam Katırcı'nın eşi Hacer Katırcı'ya çiçek takdim etti. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ali Katırcı Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title