Haberler

Bafra'da Yaşlılar Haftası Kutlandı

75.Yıl Huzurevi'nde kutlama yapıldı.

Samsun'un Bafra ilçesinde "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" kapsamında Bafra

75. Yıl Huzurevi'nde kutlama yapıldı.

Kutlama programında konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Muzaffer Şahin, "Ömrü olan herkes bir gün mutlaka yaşlanacaktır. Bizlerde ileri ki yaşamımız için mutlaka bu günden yatırım yapmamız gerekiyor. Biz millet olarak geçmiş tarihimizde büyüğünü baş tacı yapmış, küçüğüne yolda kalmışına yardım etmiş bir milletiz. Burada bakım altında bulunan büyüklerimizin ömürlerine ömür katmak değil, kalan yıllarına kalite katmayı amaçlıyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yüksel Kıyak, "Siz değerli büyüklerimiz sadece bugün değil, her zaman bütün personelimizle aynı heyecan ve aynı şevkle yanınızdayız. Gününüz kutlu olsun. Burada mutlu ve huzurlu günler geçirmenizi temenni ediyorum" diye konuştu.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise şunları söyledi: "Hayat, doğumla ölüm arasında geçen bir süre. İnsanoğlu geriye dönüp baktığında ya iyilikleri hatırlıyor ya da kötülükleri hatırlıyor. İstiyoruz ki iyilikler çok olsun. Bu hepimizi ilgilendiren bir konu. Dolayısıyla biz bir aileyiz, bir bütünüz. Bundan sonraki günlerde de birlikte olacağız."

Konuşmaların ardından yenilen yemek sonrası yaşlıları tek tek gezerek günlerini tebrik eden Kaymakam Ali Katırcı, Garnizon Komutanı Serdal Şahin ve Belediye Başkan Vekili İnci Varış, günün anısına yaşlılarla çeşitli hediyeler verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Şahin Ali Katırcı Samsun Bafra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title